Activiteiten

Fiets of wandel je graag en heb je zin om met de LF- en GR-routes kennis te maken? Vrijwilligers organiseren regelmatig een tocht langs de mooiste fiets- en wandelroutes. Je hoeft de tochten zelf niet voor te bereiden en je kan in fijn gezelschap genieten van een prachtig traject. Iedereen is welkom!
Of wil je graag je praktische kennis rond items zoals fotografie, fietsherstel, wandelen of gps bijschaven? Er zitten ook verschillende workshops in ons aanbod.

Voor meer informatie over de georganiseerde GR-wandeltochten, klik hier.

Voor meer informatie over de georganiseerde LF-fietstochten, klik hier.

Voor meer informatie over de workshops, klik hier.

Zoek hier m.b.v. de filters de activiteit die best bij je past en klik op de titel voor meer informatie.

 • Fotografie Onderweg: praktijk

  zat 28 Nov
  Georganiseerd door: Grote Routepaden vzw Gaat door in: Oost-Vlaanderen

  Leg je mooiste wandel- of fietsherinneringen vast op gevoelige plaat en doe dat volgens de regels van de kunst. Hedendaagse digitale fotocamera’s zijn zodanig gesofisticeerd dat er in de automatische modus zo goed als geen “mislukte” foto's meer tevoorschijn komen. Wil je controle krijgen over het eindbeeld en originele foto's creëren dan is wat meer kennis vereist om de manuele instellingen van je camera op punt te krijgen. We helpen je graag op weg om je foto’s net dat ietsje meer te geven.

 • Tielen - Herentals

  zon 29 Nov
  Georganiseerd door: GR Oost-Vlaanderen Gaat door in: Antwerpen GR565 en Streek-GR Kempen

  Het Sniederspad (GR565) en de Streek-GR Kempen verbinden deze twee Kempische gemeenten

 • Hoppend over kerkewegels, messewegels en voetwegen.

  don 03 Dec
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: West-Vlaanderen GR 5A Zuid

  In en rond Sint-Denijs liggen nog heel wat historische kerkwegels. Ze zijn een onderdeel van de 150 km voet- en kerkwegels die tussen Bellegem en Avelgem liggen. Kerkwegels dateren van toen men op de buiten op zondag nog te voet naar de kerk ging. Veelal waren ze onverhard, maar vaak ook mooi aangelegd met stapstenen ...........................................................Meer weten?..............klik op de titel.

 • Fotografie Onderweg: praktijk

  zat 05 Dec
  Georganiseerd door: Grote Routepaden vzw Gaat door in: Antwerpen

  Leg je mooiste wandel- of fietsherinneringen vast op gevoelige plaat en doe dat volgens de regels van de kunst. Hedendaagse digitale fotocamera’s zijn zodanig gesofisticeerd dat er in de automatische modus zo goed als geen “mislukte” foto's meer tevoorschijn komen. Wil je controle krijgen over het eindbeeld en originele foto's creëren dan is wat meer kennis vereist om de manuele instellingen van je camera op punt te krijgen. We helpen je graag op weg om je foto’s net dat ietsje meer te geven.

 • Workshop Wandelen met kids

  don 10 Dec
  Georganiseerd door: Grote Routepaden vzw Gaat door in: Vlaams-Brabant

  Wandelen is tof, wandelen met je kids nog toffer. En als je dat ook nog kan combineren met een bivak zijn de kids meestal dolenthousiast. Maar je zit misschien nog met praktische vragen. Hoe kan je een (meerdaagse) wandeling met kids voorbereiden, hoe zorg je dat het fun blijft onderweg, welke praktische aandachtspunten moet je in het oog houden bij een overnachting... Deze workshop geeft een brede waaier aan info. We focussen hierbij vooral op meerdaagse wandelingen met kids waarbij overnacht wordt met de tent. Maar ook als je een meer luxueuze overnachtingsvorm verkiest ga je na deze workshop met heel wat tips huiswaarts.

 • Gps: je tocht voorbereiden

  don 10 Dec
  Georganiseerd door: Grote Routepaden vzw Gaat door in: Limburg

  Voor zij die willen weten hoe je een tocht met gps voorbereidt. Tijdens deze tweedaagse opleiding maak je uitgebreid kennis met de software BaseCamp. Experts van Garmin Academy Belux in samenwerking met ervaren GR-medewerkers zorgen voor een deskundige en heldere uitleg. Je leert op een interactieve manier waar je routes kan vinden, hoe je zelf routes kan uitstippelen, hoe je gegevens van je pc naar gps overzet en zoveel meer.

 • Doorheen het hart van het Pajottenland

  zon 13 Dec
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Vlaams-Brabant S-GR Groene Gordel

  Een tocht om het stapjaar in schoonheid en waardig af te sluiten doorheen het hart van het Pajottenland. Met het Pajottenland duidt men de streek aan tussen de taalgrens, de Zenne, de Dender en de oude weg van Brussel naar Aalst. Zo vlak bij Brussel is de streek toch zeer landelijk gebleven. Het landschap bestaat uit een opeenvolging van golvingen met relatief kleine dorpen en enkele belangrijke kastelen. De mensen hebben hier nog een eigen levensstijl. -----------------------------meer weten?..........klik op de titel.

 • Bustocht Oostburg - Bassevelde

  zon 13 Dec
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Oost-Vlaanderen LAW 11 en Streek GR Uilenspiegel

  Wie graag mosselen eet zal de streek op de grens van Zeeuws Vlaanderen met Oost Vlaanderen weten te appreciëren. Dat je daar ook een van de prachtigste natuurwandelingen kunt genieten en grotendeels op onverharde wegen en paden zal voor velen een aangename verrassing zijn.

 • Bustocht naar Waals-Brabant

  zon 13 Dec
  Georganiseerd door: GR Vlaams-Brabant Gaat door in: Waals-Brabant GR 126 & GR 121

  “Waar cultuur natuur ontmoet”, zo zou je de omgeving rond Villers-la-Ville het beste kunnen omschrijven ...

 • Dagstapper Grimbergen

  zon 20 Dec
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Vlaams-Brabant GR12/GR128 en Streek GR Groene Gordel

  Kom mee naar de GRoene rand van Brussel en Grimbergen voor een van de mooiste kerstwandelingen ooit. Met je auto of met de Trein en bus. Ronald begeleid je vanaf Antwerpen Berchem tot de startplaats bij de abdij en brengt je terug naar huis. De rit duurt net geen uur, ook in het weekeind het is niet ver en het is niet duur!

 • Valkenburg (Nederlands Limburg, Nederland)

  zon 20 Dec
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Nederland Krijtlandpad
  Pelgrimspad

  Kersttocht van 20 km; samen met de Limburgse Bergsportvereniging (LBV). Gevarieerde tocht in een mooi heuvelend landschap.

 • Mollem-Brussel

  zon 27 Dec
  Georganiseerd door: GR Oost-Vlaanderen Gaat door in: Vlaams-Brabant GR128 en GR126

  GR128 en GR 126 leiden ons van het platteland naar de hoofdstad.

 • Strand, struweel, polders, schorren en slikken en . eendenjacht op een boogscheut van Calais

  don 07 Jan
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 120

  Nauwelijks gestart halen we een frisse neus gedurende een fikse strandwandeling (GR 120) richting natuurreservaat Platier d'Oye waarvan we de zuidelijke rand na ong. 4 km bereiken in het gehucht Les Huttes d'Oye. Meteen ook de noordgrens van deze stapdag........................................................................OPGEPAST: UITZONDERLIJK VERTREK OM 9.00 u. (café sluit om 13 uur + 13 km in de voormiddag) ....................................................................Meer weten?........klik op de titel.

 • Winterweekend Walcheren

  zat 09 Jan
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Nederland LAW 5-1

  Na een kleine 20 jaar nog eens terug naar Zeeland om het nieuwe wandeljaar in te waaien. Walcheren is met Noord- en Zuid Beveland een lang gerekt schiereiland over de Schelde. Middelburg is het meest bekende stadje maar er zijn ook heel wat leuke dorpen als Vrouwenpolder, Aagtekerke en Oostkapelle .........................................................meer weten?..............klik op de titel.

 • Manderfeld (Büllingen)

  zon 10 Jan
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Luik GR 56

 • Nieuwjaarstocht nieuwe Stationsstapper Berlaar - Bouwel

  zon 10 Jan
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Antwerpen Stationsstapper langs wandelknooppunten en eigen route

  Een speciale winterse/wandeltocht in het land van Pallieter, door de vallei van de GRote Nete vanaf Berlaar (Balder) langs Gestel en over de Kruiskensberg (aperitief en hapjes) naar het Prinsenhof Middag pauze met picknick in het Café Prinsenhof bij de Fee. Daarna door het domein bos, de Merodese Bossen bij Herenthout en door een open weidelandschap met slechts enkel hoeves en bosjes tot aan Taverne de Molen in Bouwel.

 • Bustocht Rijsbergen - Achtmaal

  zon 17 Jan
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Nederland LAW 11 Grenslandpad

  Een zeer Uitgestrekte natuurgebied bevindt net over de grens in Nederland. De Buisse Heide, Wallsteijn en De Moeren. Ten midden van dit geheel ligt verscholen de Abdij Maria Toevlucht waar de monniken het nieuwe Trappistenbier brouwen in hun Trappistenbrouwerij de Kievit. Middag pauze in café Den Anker waar de tijd is blijven stilstaan. 's Ochtends ergens onderweg en iets voor de middag, wijden wij de nieuwe jaar in met onze traditionele borrel + versnaperingen.

 • Wandeling Waver

  zon 31 Jan
  Georganiseerd door: GR Oost-Vlaanderen Gaat door in: Waals-Brabant

  Na de provinciehoofdsteden is het nu de beurt aan de hoofdstad van Waals Brabant.

 • Met of zonder Omer op zoek naar Bevergem.

  don 04 Feb
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: West-Vlaanderen GR 5A Zuid

  Bellegem is een deelgemeente van Kortrijk en ook gekend om het fameuze en lekkere bier 'Omer' van de brouwerij Bockor en genoemd naar de stichter Omer Vander Ghinste. Nog altijd een familiebedrijf en de traditie wil dat er in iedere generatie een kind genoemd wordt naar de stichter, dus Omer. Hij maakte publiciteit aan de gevels van cafés door middel van brandramen met het opschrift ‘Bieren Omer Vander Ghinste’ Het was geen optie de kostbare ramen bij elke generatiewissel te vervangen. Vandaar…....................................meer weten?....................klik op de titel.

 • Harzé (Aywaille)

  zon 14 Feb
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Luik GR 15 en GR 576

 • Leuven - Sint-Pieters-Rode

  zon 21 Feb
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Vlaams-Brabant Streek-GR Hageland, GR128 & GR512

  Holle wegen, getuigenheuvels, wijngaarden & beekjes. In het begin een Abdij, halverwege nog een en op het einde een kasteel.

 • Met de Kleine en de Grote Gete op zoek naar de taalgrens.

  zon 21 Feb
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Oost-Vlaanderen GR128 Streek-GR Hageland

  Een wandeltocht in een voornamelijk vlak tot licht glooiend landschap. Genieten van de rust en de natuur langs verlaten paden door de vallei van de Kleine en Grote Gete naar het kleine dorp Neerheylissem (Hélécine) op de taalgrens. .................................meer weten?.....................klik op de titel.

 • Fiets en Wandelbeurs 2016

  zat 27 Feb
  Georganiseerd door: Grote Routepaden vzw

  De grootste en leukste beurs in Vlaanderen voor fietsers en wandelaars. Met een breed aanbod aan bestemmingen en reisarrangementen, informatie over routes, lezingen, een groot fietsparcours en meer.

 • Met Tijle en Nele op stap door het prachtige Drongengoedbos

  don 03 maa
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Vlaams-Brabant Streek-GR Hageland

  Het Drongengoedbos is het grootste bos van de Provincie Oost-Vlaanderen, net over de provinciegrens. Het is 550 ha groot en ligt vooral op grondgebied Ursel (Gem. Knesselare), maar ook voor een deel in Kleit (Gem. Maldegem). Een groot stuk van het huidige bos is ontstaan door aanplantingen op een oud heidegebied, en dat heidegebied is nu voor een deel terug in zijn oorspronkelijke toestand hersteld. .........................................meer weten?....................klik op de titel.

 • Hechtel

  zon 13 maa
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Limburg GR 564

 • Stappen van Belœil naar Ath is ervaren dat er een wisselwerking is tussen landschap en geschiedenis.

  zon 20 maa
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Henegouwen GR 121 & GR129

  Na de ochtendkoffie in het centrum van Belœil, een stadje met een dikke 13 000 inwoners proberen we met zijn allen eerst een blik op te vangen van het kasteel. Het kasteel van Belœil, het Belgische Versailles, dat al vanaf de 14de eeuw eigendom is van de Prinsen van Ligne, is volledig gemeubileerd en bevat een rijke collectie kunstvoorwerpen uit de 15de tot en met de 19de eeuw, waaronder de vermaarde bibliotheek met 20.000 boeken. De Franse tuin, waar groen en water, schaduw en licht elkaar harmonieus afwisselen, strekt zich uit over 25 ha. .......................................................................meer weten?.......................klik op de titel.

 • Bustocht Leeuwen (Roermond) - Steijl (Tegelen)

  zon 20 maa
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Nederland LAW Streekpad nr 10 Maas/Niederrheinpad

  Aansluitend op onze tocht van september 2015 in het Grenspark Maas- Nete-Swalmen en de Meinweg keren we terug voor een tweede kennismaking in dezelfde regio. Het prachtig natuurgebied van de Maasplassen langs de oevers van de Maas en de uitmonding van de Swalm. Je zou bijna willen dat je daar woonde of op vakantie was voor enkele dagen.

 • Escalles

  don 07 Apr
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 120

  Donderdagstapdag

 • Kapellen (Fortengordel, Parkbos)

  zon 10 Apr
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Antwerpen GR 12

 • Bustocht Macon (B) -Macquenoise (grens) - Trélon (Fr)

  zon 17 Apr
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Henegouwen GR125 (verbinding met Frankrijk)
  GR de Pays Tour de L'Avesnois

  Mysterieus grensoverschrijdende wandeling in het uiterst zuidelijke deel van de Laars van Henegouwen en in het regionaal natuurpark van de L’Avesnois in Frankrijk.

 • Op zoek naar piepkleine dorpen in de vallei van de Gy en de Canche

  zon 17 Apr
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 121

  Vorig jaar zijn we geëindigd in het mooie Arras ... in de regen. We vervolgen onze trek op de GR 121 vanuit Duisans, een agrarisch dorp (Pas-de-Calais) op een 7-tal km ten noord-westen van het centrum van Arras. Het bevindt zich in de vallei van de "Gy", een bijriviertje van de Scarpe. Een kerk uit de 15de eeuw, kapelletjes uit de 17de en een kasteel uit de 18de eeuw vormen het patrimonium...........................................meer weten?..................................klik op de titel.

 • Alken/St.Lambrechts-Herk (Hasselt)

  zon 24 Apr
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Limburg

  Dubbele luswandeling (2 x 10 km)

 • GR West-Vlaanderen Herdenkt de GRoote Oorlog. Viijfde wandeling Ten Vrede: Boezinge - Langemark

  zon 01 mei
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: West-Vlaanderen GR 131

  GR 131: Boezinge - Langemark

 • kriskras "ten pede" Breughel achterna.

  woe 04 mei
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Vlaams-Brabant GR 512

  in het golvend en groene Land van Gaasbeek, een prachtig stuk Pajottenland in de schaduw van de hoofdstad Sint-Gertrudis-Pede is vandaag de uitvalsbasis voor een schilderachtige tocht doorheen een golvende lappendeken op een boogscheut van Brussel : het Pajottenland. ..........................................meer weten ? ...................klik op de titel.

 • Pinksterwandelweekend Eifel: Eifelsteig

  zat 14 mei
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen

  Net over de grens met Duitsland ligt een prachtig stuk natuur ons op te wachten in het “Nationaalpark Eifel” . Dit 110 km2 grote natuurpark sluit aan op onze “Hoge Venen”. Twee dagen lang zullen we het grensgebied tussen België en Duitsland verkennen Leidraad is het lange afstandswandelpad: Eifelsteig .Onder het motto "Waar rotsen en water je begeleiden" werd een aantrekkelijke route voor de Eifelsteig gezocht en gevonden.Van het vlakke noorden in de buurt van Aken via de `Hoge Venen´, door het eenzame Roerdal, langs imposante stuwmeren, het `Nationalpark Eifel´ en via Kalk- en Vulkaaneifel tot aan de Südeifel loopt de Eifelsteig door zeer uiteenlopende landstreken. Het verschaft de wandelaar telkens nieuwe landschaps-indrukken. 313 kilometer Eifelsteig - dat zijn ruim 300 kilometer natuurpaden vol afwisseling en met een hoog percentage onverharde wegen, grandioze vergezichten en vele formatiewisselingen. .............................................meer weten?................klik op de titel.

 • Bustocht Transinne - Carlsbourg

  zon 22 mei
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Wallonië GR14

  Op het wandelpad van de Ardennen door de valleien van de Lesse en de Our Het traject tussen Transinne en Carlsbourg is zonder twijfel een our-echte Ardense wandeling.

 • Fresnecourt-le-Dolmen

  don 02 Jun
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 127(F)

  Donderdagtocht

 • Begeleide fietstocht - Prov.Brabant 19-06-2016)

  zon 19 Jun
  Georganiseerd door: LF Gaat door in: Waals-Brabant Dagtrapper Vlaams Brabant

  Een fietstocht van 65 km in Waals Brabant. Vertrekplaats : Terlanen en dan de taalgrens over langs Ottenburg,Wavre,Gistoux,Walhain,Ottignies,Lasne,Rosières en terug naar de Vlaamse kant langs Tombeek.

 • Bustocht naar de Ardennen

  zon 19 Jun
  Georganiseerd door: GR Vlaams-Brabant Gaat door in: Wallonië GR 14

  GR 14 op de Ardense hoogtes : van Champlon tot Saint-Hubert!

 • Bustocht La Journal (Champlon) - Sibret (Bastenaken)

  zon 19 Jun
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Wallonië GR151

  Het nieuwe pad de GR151 is een wandelronde van 232 km in de provincie Luxembourg. Vandaag wandelen wij afwisselend door bos en heuvels met prachtige verzichten over de hoogvlakte boven de vallei van de Ourthe Occidentale en kruisen een paar oude Romeinse heerwegen. Na de middag komen we langs rustig dorpen en op een oude tramlijn door een prachtig licht golvend landschap dat tijdens het Ardennen offensief in de tweede wereld oorlog getuige was van gruwelijke gebeurtenissen. tijdens deze tocht en in Bastenaken kom je daarover alles te weten.

 • Natuur-parels aan de rand van een vissershaven.

  zon 19 Jun
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR Pays Ceinture de Boulogne, GR 120, GR 121

  Het tweede en meteen laatste deel van deze GRP tekent, dank zij een variant een lus ten zuiden van Boulogne-sur-Mer. Het weglaten van de doortocht door een voorstad en een industriegebied maakt van deze kringwandeling een dagje natuurbeleving. Zowat 900 Ha beschermd duingebied, geprangd tussen het vissersdorpje Equihen-Plage en een mondaine badplaats Hardelot vormt het decor voor dit zuidelijk deel van de Boulonnais. Afwisselend boerenlandschap, diepe beekvalleitjes, duinbossen, fossiele duinen, brede zandstranden, een oubollig vissersdorp, een imposant kasteel of een luxueuze villawijk .....................................meer weten?.................klik op de titel.

 • Trektocht in de Catalaanse Pyreneeën

  maa 04 Jul
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen GR 10, GR 11, GRP Tour de Andorra, HRP

  14 daagse trekking, van berghut naar berghut.

 • Langs een spoorzate, op beekoevers, doorheen meersen en bosjes op tocht met Reinaert in het Soete Land van Waes

  don 07 Jul
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Oost-Vlaanderen Streek-GR Reynaertland

  Donderdagstapdag. Als rode draad laten we ons vandaag leiden door de SGR Reynaertland die voor iets minder dan de helft van het wandelparcours tekent. GR-zondagstappers zullen ongetwijfeld herinneringen kunnen ophalen: tussen 2003 en 2006 hebben we in vier zondagse decembertochten de 102 km lange SGR afgestapt tussen Hulst (NL) en Rupelmonde.......................................................................................................meer weten?..........klik op de titel

 • Hoeke

  don 04 Aug
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: West-Vlaanderen GR 5A Noord

  Donderdagstapdag

 • Bustocht Rochehaut (Bouillon) - Lafôret (Vresse Sur Semois)

  zon 21 Aug
  Georganiseerd door: GR Antwerpen Gaat door in: Wallonië GR16

  Vallei van de Semois. Een wandeling met enkele stevig klimmetjes en prachtige panorama’s of een kortere met minder steil stukken en hellingen en langs de oevers. Hoogtepunt van dit unieke tocht en wandelseizoen voorjaar en zomer is de oversteek van de Semois op de beroemde Pont des Claies. Deze voetbrug uit gevlochten hout bestaat enkel in de maanden juli en augustus en wordt iedere jaar naar traditie heropgebouwd en daarna weer afgebroken.

 • Begeleide fietstocht - Prov. West-Vlaanderen (25-08-2016)

  don 25 Aug
  Georganiseerd door: LF Gaat door in: West-Vlaanderen

  Donderdag 25 augustus 2016 We gaan fietsen in de streek van Doornik. Meer informatie over deze tocht volgt later

 • 28ste Rando zonder GRenzen

  zat 27 Aug
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen

  Organisatie: Foyer Rural ,’t Vlaemsch Huiseke Godewaersvelde (F)

 • Begeleide LF-fietstocht - Prov. Antwerpen

  zon 28 Aug
  Georganiseerd door: LF Gaat door in: Antwerpen

  Een tocht van +/- 70 km die ons de mooie Netevallei laat verkennen, met de abdijen van Tongerlo en Averbode als hoogtepunten

 • langs een romantische jonge Leie, een avontuurlijke Layette, rijke visvijvers en … een pelgrimsroute

  don 01 Sep
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GRP Tour de la Lys en GR 145 La Via Francigena

  Donderdagstapdag Na Haverskerque-St Venant (2012), Boëseghem-Isbergues (2013), Steenwerck- Sailly sur la Lys (2014) en Roquetoire-Aire sur la Lys (2015) strekken we voor de vijfde maal op rij onze benen langs "la Lys romane". Voor de tweede keer op rij lopen we langs een dartele, want niet-gekanaliseerd, en nog prille rivier.

 • Dennebroeucq

  zon 18 Sep
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 127 (F)

  Bustocht

 • Bondues

  don 06 okt
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 121 B

  Donderdagstapdag

 • Waver – Bousval

  zon 16 okt
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Vlaams-Brabant GR 121

  Bustocht

 • GR West-Vlaanderen Herdenkt de GRoote Oorlog. Zesde Ten Vrede wandeling Zonnebeke – Passendale

  vri 11 Nov
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: West-Vlaanderen GR 128

 • Sankt Vith (Luik, Oostkantons)

  vri 11 Nov
  Georganiseerd door: GR Limburg Gaat door in: Luik GR56
  Ardennen-Eifel

  Driedaags weekend in Duitstalig België, op het kruispunt van België, Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Sint-Amandsberg - Schellebelle

  zon 20 Nov
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Oost-Vlaanderen GR 128:

  Bustocht

 • Clairmarais

  don 01 Dec
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Frans Vlaanderen GR 128

  Donderdagstapdag

 • Gaasbeek – Halle

  zon 11 Dec
  Georganiseerd door: GR West-Vlaanderen Gaat door in: Vlaams-Brabant Streek-GR Groene Gordel

  Bustocht