Geschenkabonnement eindejaarsactie

''   

Op zoek naar een origineel eindejaarscadeau voor familie of vrienden die graag wanelen of fietsen?

Aarzel niet langer en stuur hen een jaar lang 'Op Weg'. Voor slechts € 35 schenk je een jaarabonnement 'Op Weg' met alle bijkomende ledenvoordelen. Een inspirerend geschenk dat elk nummer opnieuw verrast.

Zelf krijg je een paar reflecterende outdoorhandschoenen cadeau*  en maak je kans op een weekendje weg in B&B Amberhoeve.  

* Zolang de voorraad strekt.

 


Vul onderstaande gegevens in.

Na ontvangst van dit formulier, sturen we je een bevestigingsmail met daarin ook de nodige betalingsgegevens.  Een abonnement kost € 35 (€ 40 voor Nederland).  

Na betaling sturen we jou een geschenkbon op samen met de reflecterende outdoorhandschoenen van het Belgische merk WOWOW. Geen wol of leer, maar windproof, ademend, met een perfecte pasvorm en een heerlijke warme fleece vanbinnen (waarde € 21,95). De ideale partner voor al je winterse tochten.

De nieuwe abonnee krijgt in 2018 zes nummers van Op Weg in de bus. Bovendien kan hij of zij als nieuw lid ook genieten van tal van voordelen
Gelieve ook het emailadres van de gelukkige ontvanger in te vullen zodat deze zich gemakkelijk op onze website kan inloggen om van de extra voordelen te genieten.

Op 1 februari 2018 verloten we een arrangement in B&B Amberhoeve, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, vlakbij de Vlaanderen Fietsroute, de Streek-GR Vlaamse Ardennen en GR 129. Het arrangement bestaat uit een overnachting voor twee personen in de Rozenkamer inclusief ontbijt, wandelbeschrijving en welkomstglaasje. 

* Het adres van schenker en begunstigde moeten verschillend zijn.

 

Naam schenker

Abonnement bestemd voor

Voor mij graag handschoenen maat*

  • *zolang de voorraad strekt

Opmerkingen