Georganiseerde Fietstochten

''Heb je zin om deel te nemen aan een gezamenlijk georganiseerde fietstocht? Ben je nieuwsgierig naar het concept van lange afstand fietsroutes? Wil je graag je nieuwe GPS eens testen?

Ga dan met ons mee fietsen en herontdek Vlaanderen via LF en onder begeleiding van ervaren GPS-gebruikers. Elke provincie komt aan bod en elke rondrit is uniek. 

De fietstochten gaan steeds door op zondag en hebben een lengte van ongeveer 60 km. Er wordt rond 10u verzameld zodat er nog wat tijd is om data en informatie uit te wisselen. Ten laatste om 10u30 gaat de fietstocht van start. Over de middag wordt één uur pauze ingelast voor picknick en een drankje. In de namiddag volgt nog een pitstop van ongeveer een uurtje. De rondrit eindigt rond 16u30 - 17u.

Deelnemers komen op eigen houtje naar het vertrekpunt en voorzien zelf hun picknick. Voor de lunch en de pitstop stoppen we in een gezellig café waar drank en soep te verkrijgen zijn. Alle route-informatie (routeboekje + gps-track) wordt op voorhand gemaild.


WIE?
Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden.  Niet-leden kunnen mee ter kennismaking.

''PRIJS?
€ 2, cash te betalen op de dag zelf.

INSCHRIJVEN?
Inschrijven kan tot de woensdag voor de tocht, stuur een mailtje naar fietstochten@groteroutepaden.be.

PROGRAMMA
Klik hier voor de kalender. 

MEER INFO
Mail fietstochten@groteroutepaden.be.

OVERZICHT DAGTOCHTEN
Heb je een tocht gemist? Klik dan hier voor een overzicht van de LF-tochten van voorgaande fietsjaren.