Abonneren

''Op Weg  staat boordevol mooie reportages, praktische tips en leuke routes voor urenlang wandel- en fietsgenot. En natuurlijk vind je er ook alle informatie over nieuwe publicaties, routes en uitrusting. Kortom een onmisbare inspiratiebron voor iedereen die Op Weg wil.

Voor € 29 kun je je al abonneren op Op Weg. Kies je voor domiciliëring, dan krijg je 2 euro korting en betaal je slechts € 27! Druk dit formulier af, vul het in en stuur het per post gehandtekend terug naar Grote Routepaden vzw, Beatrijslaan 72, 2050 Antwerpen. Inwoners van Nederland betalen €39.

Hiervoor krijg je zes maal per jaar (in februari, april, juni, augustus, oktober en december) Op Weg in je bus. De aansluiting gaat in op de datum van betaling en loopt 12 maanden.

Als abonnee word je ook lid van Grote Routepaden en steun je de werking van onze vzw. Meer dan 180 vrijwilligers onderhouden de routes, schrijven mee aan gidsen en organiseren tochten. Je lidmaatschap helpt dit werk verder zetten.

 Je krijgt ook nog extra voordelen:

  • Abonnees kunnen het archief van Op Weg gratis raadplegen. Je vindt er alle oude jaargangen van Op Weg.

  • Je krijgt 10% korting in onze webshop op de wandel- en fietsgidsen,  topografische kaarten en GPS-routeplanners. Ook kun je een kortingsbon aanvragen voor een overnachting in 13 Vlaamse Jeugdherbergen en de jeugdherberg van St.Vith.

  • Je kunt de logies en pitstopdatabank gratis raadplegen. We bieden aan leden een databank met meer dan 500 logies en pitstops die in de nabijheid van een GR/LF route liggen.
  • Je kunt deelnemen aan begeleide wandeltochten, fietstochten en gps-cursussen.

Twijfel je nog? Lees hier enkele reacties van onze nieuwe abonnées.

abo knop