Beurs - oud

Ook fan van actieve vakanties, vol fiets- of wandelavontuur? Op zoek naar een geschikte route of bestemming? Naar de juiste schoenen, rugzak, tent of fiets? Antwoorden vind je ongetwijfeld op de zesde editie van de Fiets en Wandelbeurs

Kom op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari 2017 naar Flanders Expo in Gent!

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende programma's.

>> Beeldreportages Wandelen

>> Wandelinformanten

>> Workshops wandelen

>> Hicle Kids Adventure


Vergeet niet de stand van Grote Routepaden (A.75) te bezoeken. Maak een praatje met onze enthousiaste vrijwilligers, snuisteren in ons ruim assortiment wandel- en fietsgidsen en doe mee aan onze beurswedstrijd!

Ben je nog geen lid? Dan kan je op de stand van Grote Routepaden lid worden aan het beursvoordeeltarief van € 25! Bovendien krijg je er gratis het fiets-en wandellogboekje bij!

Grote Routepaden staat in voor het wandelprogramma. Voor de fietsers hebben onze collega's van De Vakantiefietser het fietsprogramma uitgewerkt. 

Bestel je tickelt online via onze site en ontvang 3,5 euro korting op je toegangsticket! Klik op onderstaande bol.

''

Daarnaast is er dit jaar ook e-bike Challenge, het uitgelezen moment om een e-bike, een e-mountainbike of een speed pedelec te testen. Elk op een gescheiden parcours, veiligheid voor alles. En dan is er nog Mount Expo, de beurs voor bergfanaten. Van bergwandelen tot klimmen en alpinisme, van infostands en materiaal tot inspirerende lezingen en workshops, je ontdekt het allemaal.

Een ticket voor één van de beurzen geeft gratis toegang tot de andere twee. Eén weekend, drie beurzen!

Afbeeldingen