Gps-cursussen

Ben je een enthousiaste fietser of wandelaar en wil je wel eens kennismaken met de mogelijkheden van een gps? Misschien twijfel je wel om een gps te kopen? Of bezit je al zo’n toestelletje, maar heb je de indruk dat je nog wat tips kan gebruiken? 

Voor al deze leergierige enthousiastelingen organiseren we per provincie twee soorten gps-cursussen.

› De ontdekkingscursus is een avondcursus voor zij die graag willen kennismaken met het concept gps. We proberen in deze infoavond aan te tonen wat deze technologie voor jou kan betekenen door een objectief antwoord te geven op veelgestelde vragen als: wat kan je doen met een gps? Waarom zou je een gps aankopen? Welk toestel is interessant voor jou? Welke kaarten moet je kopen? Enz… .

› Voor zij die de kennismakingsfase al voorbij zijn en willen weten hoe je correct met een outdoor gps toestel werkt, worden dagcursussen georganiseerd. Tijdens deze opleiding maak je uitgebreid kennis met het toestel zelf en met de bijhorende software. Experts van Garmin Academy Belux in samenwerking met ervaren GR-medewerkers zorgen voor een deskundige en heldere uitleg. Je leert op een interactieve manier hoe een outdoor gps werkt, hoe je het correct moet instellen, waar je routes kan vinden, hoe je zelf routes kan uitstippelen, hoe je gegevens van je pc naar gps overzet en zoveel meer. Dit alles wordt getoetst aan de werkelijkheid door een praktijkoefening op het terrein. Zowel fietsers als wandelaars kunnen hier de nodige kennis opdoen.

Geïnteresseerd? Voor gedetailleerde informatie over de ontdekkingscursus, klik hier.
Ben je een al meer gevorderde leerling? Surf dan naar de detailpagina van de dagcursussen.

Meteen inschrijven? Klik hier voor de gps-kalender.