Verfijn je route

GR 5A Wandelronde van Vlaanderen - Noord

GR 5A wordt op dit ogenblik grondig herwerkt. Dit betekent dat heel wat stukken van het traject verlegd worden en dat er her en der nieuwe tekens verschijnen en oude verdwijnen. En dat kan nu even voor wat verwarring zorgen, waarvoor onze excuses. Een nieuwe topogids zal begin 2018 verschijnen. Klik hier voor een overzicht van de vernieuwingen.

De GR 5A 'Wandelronde van Vlaanderen' is een grote wandellus rond het oude graafschap Vlaanderen. De route is 560 km lang en is hiermee één van de langste rondwandelwegen in Europa.

Het Noordelijke deel gaat van Antwerpen naar De Panne. Je stapt door het vlakke land van Antwerpen door Zeeuws-Vlaanderen, het Krekengebied, het Brugse Ommeland en de kuststreek tot in De Panne.

Het traject tussen De Haan en De Panne is volledig vernieuwd. Klik hier voor alle routedetails van de GR 5A Kustroute.

Het Zuidelijke deel leidt je via Kortrijk, Ronse, Geraardsbergen Aalst en Dendermonde terug naar het beginpunt Antwerpen.

De GR 5A Noord is een onderdeel van de Europese Wandelweg E9, het kustpad dat van Cabo de Sao Vicente in Zuid-Portugal tot in Sint-Petersburg (Rusland) gaat. De Europese route volgt de GR 5A van de Damse Vaart tot De Panne.

Afbeeldingen GR 5A Wandelronde van Vlaanderen - Noord

info GR 5A Wandelronde van Vlaanderen - Noord

Toon de trajectwijziging

Problemen onderweg?

Een probleem ondervonden op het traject? Een foutje in de topogids? Heb je suggesties of opmerkingen?
Meld het ťťn van onderstaande knoppen. Geef voldoende informatie. Zo help je de kwaliteit van onze routes op peil te houden.
We behandelen je melding zo snel mogelijk. Alvast bedankt voor je hulp!

Meld uw probleem Suggestie