Deze website gebruikt cookies.

Wandelbeurs

zaterdag 26 september 2020 -
zondag 27 september 2020

Bezoek de derde editie van de Wandelbeurs van Wandelsport Vlaanderen in de Nekkerhal te Mechelen, de beurs waar ALLES draait om Wandelen. Je kan op de beurs terecht voor een gevarieerd aanbod aan wandelmogelijkheden in binnen-en buitenland of gaan luisteren naar één van de workshops waarbij sprekers dieper ingaan op thema's als gezondheid, een goede uitrusting of tips voor het ondernemen van grotere wandeluitdagingen. Ook voor wie op zoek is naar een degelijke wandeluitrusting of advies zoekt over de juiste wandelschoenen, is een bezoekje aan de Wandelbeurs van Wandelsport Vlaanderen meer dan de moeite waard. Verschillende standhouders geven deskundig advies om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte wandeloutfit. Ook Grote Routepaden staat met een stand op de beurs.

 • Tijdsduur 9u -17u
 • Verzamelplaats De Nekkerhal in Mechelen
 • Prijs Gratis voor leden van Grote Routepaden
 • Extra info Er zijn parkeervoorzieningen aan de Nekkerhal voor € 6.
  De Nekkerhal is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de trein naar station Mechelen-Nekkerspoel. Van daaruit is het slechts 10 m

Meer info

Ook Grote Routepaden is aanwezig met een stand.  Je kunt er snuisteren in ons ruim assortiment wandelgidsen en je abonneren op ons tijdschrift Op Weg. We geven info over onze maandelijkse wandeltochten en over onze GR-arrangementen. Elke bezoeker krijgt bovendien een gratis nummer van ons magazine Op Weg.

Ook voor al je 'Start to Hike' vragen ben je welkom. "Hoe plan je een GR-tocht, welke GR is een goede try-out voor een lang weekend, hoe regel ik vervoer langs een GR,..." Onze ervaren GR-wandelaars helpen je graag op weg.

 • Wanneer Zaterdag 26 september 2020 -
  zondag 27 september 2020
 • Gaat door in Mechelen
 • Bezoek website