Verkoopsvoorwaarden

Op alle bestellingen zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een bestelling, verbindt u zich ertoe akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

We proberen de algemene voorwaarden zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te omschrijven. We willen u dan ook graag uitnodigen onze algemene voorwaarden door te nemen vooraleer een bestelling te plaatsen.

Ondernemersgegevens

Grote Routepaden vzw (de verkoper)
Beatrijslaan 72.
2050 Antwerpen
Btw-nummer BE 0418 711 188
Ondernemingsnummer 0418.711.188

Prijzen

Prijzen zijn weergegeven in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten.

 

Bestelling en totstandkoming overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via de bestelpagina op de website. Minimum 24 uur na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail ter bevestiging met een samenvatting van uw order. U heeft 7 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren (zie verzakingsrecht). Na afloop van deze termijn kan de aankoop niet meer ontbonden worden en blijft u eigenaar van het gekochte. Om misverstanden en teleurstelling te voorkomen, adviseren wij dat u bij vragen over een artikel contact met ons opneemt. U kan ons secretariaat elke werkdag telefonisch bereiken van 9u tot 12u en van 12.30u tot 17u. Bel + 32 (0) 3 232 72 18. Of stuur een mail naar info@groteroutepaden.be. We helpen u graag verder.

U dient volledig en op waarheid berust het gehele bestelformulier in te vullen. Foutieve informatie waardoor een vlotte levering in het gedrang komt, zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zijn paswoord vertrouwelijk te houden om misbruik te voorkomen.

Staat van de artikelen

Alle artikelen van Grote Routepaden vzw zijn in nieuwe staat. Er worden voldoende foto’s voorzien: u ziet bij elke gids de voorkaft en vaak ook een kaartje van de route.

Aansprakelijkheid

Het gebruik van alle producten van Grote Routepaden is op eigen risico. Grote Routepaden kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerd gebruik van de producten.

Betaling

U kan uw bestelling bij Grote Routepaden onmiddellijk online betalen. Betaal je liever niet online, dan kan u het bedrag ook overschrijven op onze bankrekening. De betalingsgegevens vindt u op de mail met de bevestiging van uw bestelling. Vergeet zeker niet uw ordernummer te vermelden!

De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is. De bestelling moet binnen zeven dagen betaald zijn. Als de bestelling niet binnen zeven dagen betaald is zal deze worden geannuleerd en worden de artikelen terug in de winkel geplaatst.

Ledenkorting

De ledenkorting bedraagt bij elke aankoop 10% van het totale bedrag zonder verzendingskosten. De korting wordt, net zoals de verzendingskosten, automatisch verrekend bij de bevestiging.

Verzending

Alle pakketten worden verstuurd met de post. Hiervoor gelden de officiële posttarieven. De verzendingskosten worden automatisch verrekend bij de bevestiging.We streven ernaar alle pakketten te verzenden binnen de vier werkdagen na ontvangst van betaling. Mochten deze data iets afwijken, brengen we u hiervan op de hoogte.

Verzakingsrecht

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Melding dient schriftelijk (of via e-mail op info@groteroutepaden.be) te gebeuren. De artikelen moeten ongebruikt teruggestuurd worden, binnen de 7 dagen na de levering. De verzendingskosten en verzendingsrisico’s zijn dan wel voor eigen rekening. Na ontvangst van het retourpakket storten we het door de koper betaalde (exclusief verzendingskosten) terug op rekening van de consument. Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, wordt het bedrag niet terugbetaald.

Beschadigde artikelen en fabricagefouten:

Wij verpakken en verzenden onze artikelen steeds met de grootste zorg, zodat de kans op schade tijdens de verzending tot het minimum wordt beperkt. Alle artikelen worden ook zorgvuldig nagezien op eventuele fabricagefouten. Mocht u toch een beschadiging opmerken, kunt u het pakket, na overleg, binnen de zeven werkdagen naar ons terugsturen. Dit zal na onze beoordeling (retourneren in oorspronkelijke verpakking/ongeopend en in ongeschonden staat ) aan u vergoed worden. Melden van fabrieksfouten/defecten moet via mail, binnen twee werkdagen na ontvangst van het pakket, plaatsvinden. Voor het bepalen van deze datum hanteren wij de trackingsgegevens van Bpost. Verzendkosten voor het retourpakket zijn voor eigen rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor de retourzending. Als we het artikel nog in voorraad hebben, wordt u na ontvangst van het retourpakket een nieuw artikel bezorgd. Als het artikel niet meer voorhanden is, wordt het geld (exclusief verzendingskosten) terug op uw rekening gestort.

Voorwaarden retourzendingen

Binnen zeven werkdagen na ontvangst van het pakket kunt u ons het pakket terugsturen (zie verzakingsrecht en beschadigde artikelen). Terugsturen kan onder de volgende voorwaarden: u brengt ons vooraf schriftelijk op de hoogte via info@groteroutepaden.be, de artikels worden geretourneerd in de oorspronkelijke verpakking, ongeopend en in ongeschonden staat, de artikels worden degelijk verpakt. Te laag gefrankeerde retourzendingen worden door Grote Routepaden niet teruggenomen, ongeacht de reden van retour. Artikelen uit de rubriek ‘promotie’ kunnen niet geretourneerd worden.
Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar Grote Routepaden, Beatrijslaan 72, 2050 Antwerpen, België.

Verlies en schade door verzending

Grote Routepaden is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens verzending via de Post.

Copyright

Het is verboden, zonder schriftelijke toestemming van Grote Routepaden, tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

Privacy

Wij gaan steeds zorgvuldig met alle persoonsgegevens om. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Grote Routepaden. Gegevens worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor andere dan Grote Routepaden-doeleinden.

Problemen? Klachten?

Laat het ons weten! Als u opmerkingen, vragen of problemen hebt over uw bestelling, of u heeft een klacht van welke aard dan ook, dan horen wij het graag zo snel mogelijk van u, en dat binnen de 4 dagen na verzending van het pakket. Klachten dienen via mail gestuurd te worden naar info@groteroutepaden.be. Daarna neemt Grote Routepaden contact met u op om de klacht en de te nemen stappen te bespreken.

Bevoegde rechtbank

De rechtbank van Antwerpen is exclusief bevoegd.


Grote Routepaden heeft ten allen tijde en zonder voorafgaande melding het recht haar algemene voorwaarden aan te passen.