Gewenste route

Op de homepagina zie je een dynamische kaart. Deze kaart biedt heel wat mogelijkheden om tot de gewenste route te komen. 

Je weet waar je heen wilt maar hebt geen idee van de routes die daar in de buurt voorbij komen.
Onder de kaart, bij 'VERFIJN JE ROUTE', kan je de gewenste locatie intypen. Klik op OK en de kaart zoomt automatisch naar correcte plaats. Zoom in of uit om te kijken of er GR- en/of LF-routes in de buurt liggen.
We komen je hier graag al een beetje in tegemoet en koppelden de routes aan de regio's die ze doorkruisen. Rechts van de kaart, bij 'FILTERS' kan je o.a. filteren op locatie. Kies de gewenste regio en de kaart zoomt naar de routes die door de gekozen regio lopen.

Je weet welke route je graag in detail zou bekijken.
Optie 1:
Weet je de route liggen dan kan je ze gewoon aanklikken op de kaart. Laat je muis over de kaart zweven. Telkens deze voorbij een route komt, verschijnt een tekstballon met de naam van de route en het aantal kilometers. Klik en de detailpagina van de route komt tevoorschijn.
Optie 2:
Weet je de route niet liggen dan kan je ze gewoon uit de volledige lijst routes selecteren. Rechts van de kaart, onder 'FILTERS' kan je bij 'KIES UW ROUTE' het gewenste pad aanklikken. De detailpagina wordt geopend.