Op weg

Op Weg” verschijnt zes maal per jaar en is hét tijdschrift voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van de wandel- en fietstrekking.

Je krijgt een stroom aan ideeën voor leuke uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld.

Op Weg bundelt actueel wandel- en fietsnieuws  over boeken, kaarten en websites. Je vindt er avonturen van lezers en interviews met gedreven wandelaars en fietsers.  En je leest er wat bij Grote Routepaden en elders rond lange afstandsroutes gebeurt.

‘Op Weg lezen en vertrekken’, zo simpel mag het zijn.

Blader even mee

<

Op Weg digitaal

Je kan het magazine Op Weg ook digitaal lezen. Het digitaal magazine is een interactieve variant van de papieren versie van Op Weg. Klik hier voor meer info.

Wedstrijd

Elk nummer organiseert Op Weg een wedstrijd met één of meerdere schitterende prijzen. Vaak mogen we ook boeken wegschenken. Leuke gidsen om je volgende fiets- of wandelvakantie te plannen. Klik hier voor een overzicht van de lopende wedstrijden.

Vertel je verhaal

Op Weg laat graag zijn lezers aan het woord over hun GR-, LF of ander fiets- en wandelavonturen.
Heb je een mooi verhaal, een verrassende foto of een leuke anekdote? Stuur een mail naar opweg@groteroutepaden.be

Een stukje geschiedenis

Op Weg is gestart als ledenblad en heette aanvankelijk “GR-Berichten”. Later werd het “Recreatief wandelen” en nog later kreeg het gezelschap van het blad “Recreatief fietsen”. Deze beide bladen werden begin 2003 samengevoegd tot het huidige tijdschrift “Op Weg”.

Lezers aan het woord

"Op Weg is een heel fris en boeiend magazine, dat bij ons (quasi) volledig wordt uitgelezen. Doe zo verder!" Dimitri M.

"Doe zo voort! Ik kijk elke maand uit naar op weg. ik geniet en droom weg, krijg telkens opnieuw veel goesting om er op uit te trekken..." Rien V.

"Niets dan lovende woorden. Heb in 2014 met 2 fietsvrienden de "Fietsen in Kent" route in omgekeerde richting gefietst, info bekomen via jullie tijdschrift en via de hoofdredacteur, ongelofelijke belevenis. Doe zo verder." Edward V.H.

"Zo een tijdschrift doet altijd dromen en dit is al een deel van de reis." Anne T. 

"Onze hobby is wandelen, trekken met rugzak... Dus telkens als de nieuwe 'Op Weg ' in de bus ligt, kijken we heel benieuwd uit naar nieuwe wandelgebieden die we nog allemaal moeten ontdekken...we komen tijd te kort, dat is een feit. Proficiat met jullie fantastisch tijdschrift!! Dank!" Marc O.

"Ik kijk steeds uit naar Op Weg alleen al om jaloers te zijn over wat anderen zoal ondernemen. Ik voel me een kleine deelnemer in die grote club die GR is. Bedankt." Hans C.

"Fantastisch(e) tijdschrift en website, juiste mix tussen vooral vlakbij en soms al eens wat verder weg." Tom D.B