Voordelen leden Grote Routepaden

10 % korting op 

In onze webshop vind je een groot assortiment topogidsen, fiets- en wandelkaarten. Steeds aan de scherpste prijs, met daarenboven 10 % korting voor GR-leden.

>naar de webshop

Tijdschrift Op Weg

Op Weg” verschijnt zes maal per jaar en is hét tijdschrift voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van de wandel- en fietstrekking. Je krijgt een stroom aan ideeën voor leuke uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld. 

> naar het magazine

Online artikeldatabank

Op zoek naar informatie over een bepaalde streek? Stap je binnenkort een GR-pad of fiets je een lange-afstandsroute waar je meer over wil weten? In onze online databank kun je alle artitkels opzoeken die in Op Weg verschenen van 2003 tot en met nu! Typ de naam van het gezochte land, regio, route,... in het zoekveld en je krijgt een overzicht van de artikels.
Bij sommige artikels vind je als extraatje de gpx-track van de route of een uitgebreide steekkaart met de uitgewerkte dagetappes, de logies, info over hoe je het reisdoel best kunt bereiken,...

> naar de databank

Onbeperkt digitaal lezen van Op Weg

Het digitaal magazine is een interactieve variant van de papieren versie van Op Weg.
Lees Op Weg op je tablet aan de ontbijttafel, op je smarphone onderweg naar het werk of op je pc tijdens je lunchpauze. Het kan allemaal met de digitale versie van Op Weg.
Klik je op de icoontjes onderaan de reportages dan beland je meteen bij een kaartje, de track, een uitgebreide steekkaart of extra foto's. Bovendien zijn zowat alle url's in de steekkaarten en in de nieuwsbrubrieken meteen aanklikbaar. Het Digitaal magazine is leesbaar op elk toestel. Tablet, smartphone, computer, ... het beeld past zich automatisch aan naar elk formaat. 

> naar het digitaal magazine

Logies- en pitstopdatabank

Je tocht aan het plannen? Maar nog geen idee waar je zal slapen? Leden kunnen op de website een databank raadplegen met meer dan 100 overnachtingsplaatsen in de nabijheid van GR en LF-routes. Campings, B&B's,vakantiehuisjes...voor ieder wat wils. Bovendien bieden sommige logies extra voordelen voor GR-leden! Een gratis luncpakket, een welkomstrankje, 10 % korting...uitsluitend voor leden van Grote Routepaden!

> naar de databank

Deelname aan georganiseerdewandeltochten

Wil je kennismaken met de GR-paden?
Leden kunnen mee op stap met tochten die in Vlaanderen elke maand per provincie georganiseerd worden.
Je hoeft de tocht zelf niet voor te bereiden en je kan in fijn gezelschap genieten van een prachtig stukje GR-pad.
Het aanbod en de praktische info varieert per provincie.

> naar de tochten

Kortingsbon Vlaamse Jeugdherberg

Met een  korting van  5 €  voor één overnachting & ontbijt in 13 Jeugdherbergen in Vlaanderen en de jeugdherberg in St-Vith haal je nog meer uit je lidmaatschap

> meer info