GR en LF tracks gebruiken

De GPS tracks van de Vlaamse GR en LF paden (en van de tochten beschreven in de Dagstapper en Dagtrapper gidsen) zijn vrij beschikbaar op deze website.
Zo ben je er altijd zeker van dat je de meest recente track versie van een GR wandelpad of LF fietsroute te pakken hebt. Als organisatie staan we immers zelf in voor het ontwerpen en onderhouden van de paden, niet alleen op het terrein, maar ook op je gps toestel.

Waar de tracks staan, wat je ermee kunt doen en hoe je ze kunt gebruiken, dat hebben we allemaal beschreven in een reeks aparte pagina's die je kunt raadplegen vanuit het onderstaande overzicht.
De toelichtingen zijn vooral gericht aan hen voor wie het allemaal nog wat nieuw is. Ervaren gps gebruikers zullen vrijwel onmiddellijk aan de slag kunnen.

Hoezeer we ook ons best doen om de tracks up-to-date te houden, toch is het onvermijdelijk dat plots wijzigende omstandigheden ter plaatse roet in het eten gooien. Stel je afwijkingen vast ten opzichte van de track, signaleer het ons dan via gps@groteroutepaden.be. Wij informeren de coördinator en passen de situatie op het terrein en online zo snel mogelijk aan. Op die manier help je iedereen die na jou dezelfde route wil wandelen of fietsen. Alvast onze dank daarvoor.

BELANGRIJK!
Lees voor je onze tracks gebruikt zeker de pagina Aansprakelijkheid .

 

 We gaan voor kwaliteit!
 a
Waar staan de GPS tracks?
abc
Wat kan met GPS tracks gedaan worden?
a 
Tracks, geen routes.
a
Formaat en inhoud.
a
Een track downloaden.
 a
Tracks opsplitsen, richting omkeren.
 a
Extra info toevoegen.
a
Aansprakelijkheid.