Waar staan de gps tracks?

Je vindt de gps-tracks op de detailpagina's van de individuele GR- en LF-trajecten en van de Dagstapper en Dagtrapper gidsen.
Als het gaat over een GR of LF die geheel of gedeeltelijk buiten Vlaanderen ligt, dan stellen we ofwel geen, ofwel slechts het Vlaamse gedeelte van de track ter beschikking.

 

Er zijn drie manieren om bij de detailpagina's van de GR en LF trajecten te komen:

  • Vanaf de home pagina

De home pagina opent met een overzichtskaart waarop alle GR en LF trajecten getoond worden. De GR's zijn rood ingetekend, de streek GR's paars en de LF-routes blauw.
Optie 1:
Plaats de cursor op een traject. Er verschijnt een venster met de naam van de route. Klik en je krijgt de detailpagina van deze route te zien.
Optie 2:
Onderaan de kaart, bij 'Verfijn je route' kan je onmiddellijk de gewenste route selecteren. Na selectie wordt de detailpagina van de gewenste route geopend.

  • Vanaf de rubriek GR-WANDELEN - Route Overzicht

Beweeg de cursor over de hoofdrubriek "GR-WANDELEN". Er verschijnt automatisch een lijstje met subrubrieken. Klik "Route Overzicht" aan. Er wordt een overzichtskaart getoond met alle GR trajecten. De GR's zijn rood ingetekend, de streek GR's paars.
Optie 1:
Plaats de cursor op een traject. Er verschijnt een venster met de naam van het pad. Klik en je krijgt de detailpagina van dit pad te zien.
Optie 2:
Rechts, naast de overzichtskaart, kun je onder 'FILTER' onmiddellijk de gewenste GR route selecteren. Na selectie wordt de detailpagina van het gewenste pad geopend.

  • Vanaf de rubriek LF-FIETSEN - Route Overzicht

Beweeg de cursor over de hoofdrubriek "LF-FIETSEN". Er verschijnt automatisch een lijstje met subrubrieken. Klik "Route Overzicht" aan. Er wordt een overzichtskaart getoond met alle LF trajecten.
Optie 1:
Plaats de cursor op een traject. Er verschijnt een venster met de naam van de route. Klik en je krijgt de detailpagina van deze route te zien.
Optie 2:
Rechts, naast de overzichtskaart, kun je onder "FILTER" onmiddellijk de gewenste route selecteren. Na selectie wordt de detailpagina van de gewenste route geopend.

Op de detailpagina van een GR- of een LF-route zie je rechts, onder het vak "INFO" de rubriek "DOWNLOADS" met daarin een overzicht van de (eventuele) trajectwijzingen, en ook de gps track(s) van de route (o.a. te herkennen aan het gpx icoontje'').

 

Om bij de detailpagina's van de Dagstapper en Dagtrapper gidsen te komen ga je als volgt te werk:

  • Vanaf de rubriek GR-WANDELEN - Dagstappers

Beweeg de cursor over de hoofdrubriek "GR-WANDELEN". Er verschijnt automatisch een lijstje met subrubrieken. Klik "Dagstappers" aan. Er wordt een overzichtspagina getoond met afbeeldingen van alle beschikbare gidsen.

Klik op een Dagstapper gids en de detailpagina over die gids wordt geopend.
Je vindt er een overzicht van de tochten die in die gids beschreven worden.

Klip op een tocht en de detailpagina over die tocht wordt geopend.
Onderaan de pagina staat bij EXTRA INFO de gpx track van de tocht (o.a. te herkennen aan het gpx icoontje).

  • Vanaf de rubriek GR-FIETSEN - Dagtrappers

Beweeg de cursor over de hoofdrubriek "GR-FIETSEN". Er verschijnt automatisch een lijstje met subrubrieken. Klik "Dagtrappers" aan. Er wordt een overzichtspagina getoond met afbeeldingen van alle beschikbare gidsen.

Klik op een Dagtrapper gids en de detailpagina over die gids wordt geopend.
Je vindt er een overzicht van de fietstochten die in die gids beschreven worden.
Onderaan de pagina staat bij EXTRA INFO de gpx track die alle tochten uit de Dagtrapper gids bevat (o.a. te herkennen aan het gpx icoontje).

 

< Vorige Volgende >
abc
Terug naar hoofdartikel GR en LF tracks gebruiken