We gaan voor kwaliteit

Gps tracks kun je overal op het internet vinden. Dat geldt ook voor tracks van GR en LF trajecten.

Lange afstand wandelaars en fietsers kunnen altijd rekenen op ons kwalitatief hoogstaand netwerk van GR paden en LF routes. Duidelijke en goed onderhouden bewegwijzering op het terrein, interessante trajecten, heldere documentatie en informatie, het zijn de klassieke ingrediënten van ons aanbod.
In toenemende mate spelen ook correcte gps tracks een belangrijke rol in het kwaliteitsaanbod dat we nastreven. Heel wat stappers en fietsers wisselen onderling gps tracks uit, of doen beroep op tracks die ze op het internet vinden.
We volgen deze evolutie op de voet en stellen vast dat ondanks alle goede bedoelingen de kwaliteit van deze gps tracks niet kan gegarandeerd worden. Zelfs als ze op een bepaald moment correct zijn, blijven het momentopnames die al te vlug door de realiteit voorbijgestreefd raken. Daardoor dreigt hun gebruik trekkers te ontmoedigen en verspreiden ze een weinig betrouwbaar beeld van de GR en LF trajecten.

Daarom stellen we zelf de gps tracks van de Vlaamse GR en LF routes samen, en zorgen we ervoor dat ze permanent bijgewerkt worden in overeenstemming met de meest recente wijzigingen op het terrein. Alleen zo kunnen we garanderen dat de gps tracks correct en up-to-date zijn.

Zo kunnen ook de "gps-bewuste" GR wandelaars en LF fietsers rekenen op het kwaliteitslabel dat ons aanbod kenmerkt.
Gedaan met verouderde en foutieve tracks waarvan de herkomst veelal niet te achterhalen valt. Op deze website staan de tracks waarmee je in alle vertrouwen aan de slag kunt. Niet één keer, maar telkens opnieuw, en altijd met de zekerheid dat je over de meest recente en correcte versie beschikt.

Ontdek nu ook met de gps ons kwaliteitsnetwerk van Vlaamse GR en LF routes!

 

Volgende >
a
Terug naar het hoofdartikel GR en LF tracks gebruiken