Deze website gebruikt cookies.

Arnout Hauben achterna

29 oktober 2020

Arnout Hauben achterna

We moeten allemaal afstand houden, maar gelukkig zijn er nog heel wat plekken in ons land waar je op je eentje of met je bubbelgenoten van de open ruimte en de frisse buitenlucht kan genieten. Arnout Hauben deed het voor in Dwars door België, het tv-programma en het boek waarin hij samen met zijn kompanen Ruben en Philippe van Brugge naar Aarlen trok langs de GR 129.

Uitgeverij Pelckmans  wil, samen met Grote Routepaden, iedereen een extra motivatie geven om ook de wandelschoenen uit de kast te nemen. Trek er tussen 1 en 11 november op uit, geniet van de natuur en de vrijheid en maak kans op een mooi prijzenpakket.

Ontdek op de routepagina's op deze site  een GR die bij jou in de buurt vertrekt of langskomt. Je vindt er ook heel wat Treinstappers, wandelingen die je van station naar station brengen zodat je met de trein weer terug naar je beginpunt kan terugkeren. Een prima reden om je Hello Belgium Railpass te benutten.

Laat via de site actie.pelckmansuitgevers.be/wandelen/ weten hoeveel kilometer je hebt gewandeld.

Elk prijspakket bevat een gratis lidmaatschap van Grote Routepaden en drie boeken van Arnout Hauben: Dwars door België, De bevrijding van België en Onder Vlaamse velden. Deelnemen aan de wedstrijd kan t.e.m. 11/11/2020.