Deze website gebruikt cookies.

Attest GR 128 Vlaanderenroute

De dag dat je beslist om je te laten leiden door de wit-rode bakens van de GR 128 Vlaanderenroute er geen weg terug. Vanaf die dag schrijf je je eigen wandelverhaal. Eens vertrokken groeit na elke etappe het verlangen naar het vervolg.

Heb je de Vlaanderenroute volledig gewandeld, dan verdien je voor dit sportief avontuur van maar liefst 480 km een passend aandenken! Wij bezorgen je een attest en plaatsen een weergave ervan in onze EREGALERIJ.

Nieuw item

Wat moet je doen tijdens je tocht?

Ben je van plan de Vlaanderenroute te wandelen en wil je in aanmerking komen voor een attest? Maak één typerende foto in elk van de zes regio's waarlangs de Vlaanderenroute zich slingert.

Als bewijs graag foto’s met zowel een GR- markering als jezelf erop. Ga je alleen op stap, fotografeer dan je rugzak en/of de wit-rode streepjes in het omliggende landschap. Ga je in groep of met je partner op stap, dan kunnen ook zij een attest bekomen.

Je hoeft de route niet binnen een bepaalde tijdsspanne te hebben afgelegd. Veel mensen stappen de Vlaanderenroute immers over een langere periode via dag- of weekendtochten.


Wat moet je ons bezorgen?

Mail naar info@groteroutepaden.be

  • De zes foto's in hoge resolutie. Vermeld of we deze foto's mogen gebruiken voor publicatie.
  • De locatie van elke foto.
  • Je contactgegevens (naam, adres, mail en telefoonnummer) zodat we jouw attest kunnen bezorgen of je eventueel kunnen contacteren voor bijkomende vragen.
  • De begin- en einddatum van de periode waarin je de GR 128 gewandeld hebt.
  • Geef duidelijk aan of het om één attest gaat, of als je wandelpartner(s) er ook eentje wenst.

Wat krijg je?

Na ontvangst van je mail, bezorgen wij je gratis en per post je persoonlijk attest. Kader het in, bewaar het in een speciale doos of toon het aan al je wandelvrienden!

Ook publiceren we een digitale versie van jouw attest in onze EREGALERIJ. Want iedereen mag weten dat jij de  GR 128 Vlaanderenroute volledig hebt afgestapt!

Naar de Eregalerij