Deze website gebruikt cookies.

Attest Vlaanderen Fietsroute

Een sportieve uitdaging? Vlaanderen en haar diversiteit verkennen? Nieuw fietswegen ontdekken? Het kan allemaal via de Vlaanderen Fietsroute. Eenmaal vertrokken is er geen weg terug. Na elke etappe groeit het verlangen naar het vervolg. Schrijf je eigen fietsverhaal doorheen bijna alle Vlaamse regio's.

Heb je de Vlaanderen Fietsroute volledig gefietst, dan verdien je voor deze indrukwekkende prestatie van maar liefst 820 km een passend aandenken! Wij bezorgen je een attest en plaatsen een weergave ervan in onze EREGALERIJ.

Naar de Eregalerij

Nieuw item

Wat moet je doen tijdens je tocht?

Wil je in aanmerking komen voor een attest? Maak dan zes typerende foto's langs de verschillende LF-routes die samen de Vlaanderen Fietsroute vormen. Afhankelijk van de lengte van het routedeel verwachten we meer of minder foto's:

  • LF 1: één foto
  • LF 5: twee foto's
  • LF 7: één foto
  • LF 6: twee foto's

Als bewijs graag foto’s met zowel een routebordje als jezelf erop. Ga je alleen op stap, fotografeer dan je fiets en/of een bordje in het omliggende landschap. Ga je in groep of met je partner op stap, dan kunnen ook zij een attest bekomen.

Je hoeft de route niet binnen een bepaalde tijdsspanne te hebben afgelegd. Veel mensen fietsen de Vlaanderen Fietsroute immers in meerdere fietsvakanties of via dag- of weekendtochten.

Nieuw item

Wat moet je ons bezorgen?

Mail naar attest@groteroutepaden.be

  • De zes foto's in hoge resolutie. Vermeld of we deze foto's mogen gebruiken voor publicatie.
  • De locatie van elke foto.
  • Je contactgegevens (naam, adres, mail en telefoonnummer) zodat we jouw attest kunnen bezorgen of je eventueel kunnen contacteren voor bijkomende vragen.
  • De begin- en einddatum van de periode waarin je de route gefietst hebt.
  • Geef duidelijk aan of het om één attest gaat, of als je fietspartner(s) er ook eentje wenst.

Wat krijg je?

Na ontvangst van je mail, bezorgen wij je gratis en per post je persoonlijk attest. Kader het in, bewaar het in een speciale doos of toon het aan al je fietsvrienden!

Ook publiceren we een digitale versie van jouw attest in onze EREGALERIJ. Want iedereen mag weten dat jij de Vlaanderen Fietsroute volledig hebt afgefietst!

Naar de Eregalerij