Deze website gebruikt cookies.

De Fiets en Wandelbeurs gaat online

Dit jaar beleeft de Fiets en Wandelbeurs voor het eerst een online editie. Op 23 en 24 april presenteert ze een interactief digitaal event onder de noemer ‘Fiets en Wandelbeurs Online Experience’.

Het online event is een alternatief voor fysieke beurs in Gent die voor 1 en 2 mei 2021 op het programma stond. “Noodgedwongen hebben we het fysieke event moeten annuleren vanwege de coronacrisis”, zegt Theo Jorna, directeur Hicle Events. “Het is momenteel niet mogelijk een volwaardige fysieke beurs op poten te zetten ondanks de toch wel grote belangstelling. Tegelijkertijd keken we naar de optie van een digitale editie en we werden aangenaam verrast door de mogelijkheden.”

Het concept van de digitale Fiets en Wandelbeurs biedt bezoekers alle ruimte om inspiratie op te doen voor het fiets- en wandelseizoen. Interactie met andere bezoekers en exposanten is daarbij heel goed mogelijk. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen online stands bezoeken, ‘in real time’ (video)chatten met exposanten en brochures downloaden. Ook staan er online lezingen en workshops op het programma. Er is zelfs een Fiets en Wandelcafé, waar je online kunt ‘borrelen’ en gesprekken kunt aanknopen met andere cafégangers.

Grote Routepaden neemt deel met enkele lezingen, workshops en een onthaalpagina waar we o.a. onze webshop en artikeldatabank in de kijker zetten.  Op het lezingprogramma staat oa  de GR 128 Vlaanderenroute, de verrassende Streek-GR Haspengouw,  en de boeiende Streek-GR Dijleland.  Tijdens de workshops  kom je oa meer te weten over verschillende wandelapps, 'Hoe plan ik een meerdaagse tocht dichtbij huis?' en'Hoe kies ik een goede bivakplek?'.

Klik op onderstaande foto's om onze stand makkelijk te vinden. Ga in de Beurshal naar 'Exposanten', klik vervolgens op 'Fiets- en Wandelexperts & Magazines' en ten slotte op Grote Routepaden.

Via Grote Routepaden kan je een Voordeelticket  bestellen aan 4€ ipv  €7. Daarmee kan heel het gezin de online de beurs volgen en bekijken op verschillende toestellen. Ook na de beurs kan je met dit ticket weken alles nog bekijken.

>> bestel je ticket