Deze website gebruikt cookies.

De leukste cadeauboeken voor eindejaar

29 november 2021

Welke boeken leg jij dit jaar onder de kerstboom? Of welke staan er op jouw verlanglijstje? Voor elke liefhebber van wandelen of fietsen hebben we een mooi product in onze webshop. Ontdek hieronder onze 10 eindejaarstoppers!

Nieuw item

Leer in het nieuwe jaar (opnieuw) kaartlezen met dit praktische boek. In vijf hoofdstukken krijg je alle basiskennis aangereikt om zelfstandig met kaart en kompas op pad te gaan.

Bestel

Nieuw item

Een meerdaagse wandelroute die de trappistenabdijen van Chimay, Rochefort en Overval verbindt, daarmee kan je elke wandelaar die ook van een lekker biertje houdt, plezieren! Met deze gids trek je door de mooie natuur van de Hoge Venen, de bossen van Chimay, langs de oevers van de Maas en door de Famenne en het Ardens Massief.

Bestel

Nieuw item

Alle GR-paden die België doorkruisen staan op deze gloednieuwe GR-overzichtskaart.  De kaart helpt je dan ook een eind op weg bij het plannen van je wandeltocht- of vakantie.

Bestel

De Treinstappers in Vlaanderen en Wallonië zijn het ideale kerstcadeau voor zowel de beginnende wandelaar als de doorwinterde GR-stapper. Deze themagidsen bevat afwisselende dagtochten kriskras door Vlaanderen en Wallonië. Het zijn stuk voor stuk pareltjes die je inwijden in de verschillende GR’s. Start- en eindpunt zijn steeds vlot bereikbaar met de trein. Met de verkortingsmogelijkheden zijn de wandelingen ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

Nieuw item

Aan de hand van 10 natuurwandelingen ga je op à ontdekkingstocht doorheen Waalse landschappen en maak je kennis met fauna en flora, erfgoed, geschiedenis en architectuur. De wandelingen maken gebruik van GR’s en Streek-GR’s en variëren van 13 tot 24 km. Elke tocht is voorzien van een kaart en een volledige routebeschrijving.

Bestel

Nieuw item

In deze fietsgids beschrijft Op Weg redacteur Ward Van Loock een fietslus van 370 km. De route steekt achtmaal de grens over en passeert tweemaal een drielandenpunt. De gids bevat duidelijke kaarten, downloadbare GPX-tracks en info over overnachtingsmogelijkheden.

Bestel

Nieuw item

Maak je wandeldromen waar en start in 2022 met de iconische GR 5. De topogids van de GR 5 beschrijft in beide richtingen het traject in Vlaanderen vanaf Bergen-op-Zoom tot in Eben-Emael.

Bestel

Voor elke fietser die in 2022 zin heeft in iets ‘grensverleggends’. De gids verkent het complete Belgisch-Nederlandse grensgebied. Met als extra pigment de talrijke reconstructies van de Dodendraad, een herinnering aan turbulente tijden tijdens WOI. “Aan te raden aan iedereen wie het eigen land beter wil leren kennen!” Hilde Natens, Op Weg 2020-1.

Bestel

Kan je moeilijk kiezen? Dan is er nog de cadeaubon met bedrag naar keuze.

Bestel