Deze website gebruikt cookies.

De leukste cadeauboeken voor eindejaar!

1 december 2022
Nieuw item

Een boek blijft een fantastisch cadeau, en zeker één dat aanzet tot wandelen of fietsen! Je vindt natuurlijk nog veel meer ideeën in onze webshop, maar hier alvast een paar tips op een rijtje: 

  • Dagwandelingen: Treinstapper 1, 2 en 3 en Randonnées en Boucle dans les Parcs naturels de Wallonie

In de treinstappers vind je afwisselende dagtochten in alle Vlaamse provincies. Start- en eindpunt zijn steeds vlot bereikbaar met de trein. De 12 Waalse natuurparken ontdekken via prachtige luswandelingen van rond de 20 km, dat is het concept van deze topogidsen van Sentiers-GR.

  • Leren kaartlezen met Back to the map, en de GR-overzichtskaart

Leren kaartlezen, is dat nog wel van deze tijd? ‘Ook van digitale hulpmiddelen is een kaart de basis, dus kan je een papieren kaart lezen, dan kan je ook beter werken met een gps’, verduidelijkt auteur Christophe Deblaere.  Alle GR-paden die België doorkruisen staan op deze GR-overzichtskaart: maar liefst 45 GR-paden, goed voor 9.000 km aan wandeltrajecten!

  • Dwars door de Lage Landen

'De reis was een appreciatie voor de kleine ontmoeting, het kleine genot van elkaar weer te spreken en de schoonheid te zien van dingen dicht bij huis’, aldus Arnout Hauben. Een boek dat je zeker zal inspireren om zelf op tocht te gaan!

  • Fietsen langs de grenzen van de Oostkantons en door Brabant, Dinant en Namen

In 2021 verkende Ward Van Loock de grenzen van de Oostkantons via het fietsnetwerk van de regio zelf en de fietsknooppunten net over de grens met de Duitse Eifel. Dat leverde een rondrit op van 350 km met vertrek aan het treinstation van Eupen.  En de Alta Via langeafstandsfietskaarten zijn een netwerk van autovrije fietsroutes doorheen België en Noord-Frankrijk.  Kaart 6 en 7 brengen je door Brabant – Namen –Dinant met extra korting voor wie beide kaarten bestelt

Meer keuze in onze webshop. En kan je maar niet beslissen, dan is er ook de cadeaubon met bedrag naar keuze!