Deze website gebruikt cookies.

FOTO wedstrijd

Eerste prijs: 

Een overnachting* voor 2 personen in Gasterij Het Marum in Brecht www.bbhetmarum.be

Gelegen recht op je pad, aan de poort van natuurgebied Het Marum, wandel je voorbij onze sfeervolle B&B Gasterij het Marum. Wegdommelen, gezelligheid, pure verwennerij…. Wakker worden in een van de vijf ruime en sfeervolle kamers… Helemaal tot rust komen kan bovendien in de nabijgelegen wellness. Zowel de GR 5 als het fietsknooppuntennetwerk passeren vlakbij, wandelaars en fietsers vinden dus ongetwijfeld wat ze zoeken.

* Het Marum biedt de mogelijkheid om een streekgebonden ontbijt of picknickontbijt extra te reserveren voor onderweg. Enkel te reserveren op weekdagen (incheckken van maandag tot donderdag, uitgezonderd feestdagen)

Tweede prijs:

Een paar gloednieuwe LOWA EXPLORER GTX MID. Je mag zelf kiezen tussen de hoge of de lage variant, en uiteraard tussen het heren- of het damesmodel. Deze casual trekkingschoen met ultiem draagcomfort past zich flexibel aan aan de avontuurlijke drang van mensen. Het robuuste splitleer met een modern reliëf is in combinatie met het opvallende ontwerp van de dempende tussenzool van LOWA DynaPU®+ een echte blikvanger. Meer info? Ga naar www.lowa.be.

Derde tot zesde prijs:

Uitgeverij Lannoo schenkt ons vier recent heruitgegeven standaardwerken als prijzen. Meer info op lannoo.be.

* Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen (Michaël Cassaert): 20 tochten voor grote en kleine avonturiers dicht bij huis.

* Groot Wandelboek Vlaanderen (Michaël Cassaert): Standaardwerk met 75 prachtige, lusvormige tochten, goed voor zo'n 1000 km wandelplezier.

* Groot Wandelboek Ardennen (Julien Van Remoortere): Update van het gekende standaardwerk, eveneens met 75 lusvormige tochten.

* Knooppunter Groot Fietsboek Vlaanderen (Patrick Cornillie en Kristien Hansebout): 50 unieke fietsroutes via fietsknooppunten, telkens met een lang en een kort parcours.

De publieksprijs:

Een Berkeley Duffel – M reistas van The North Face. Makkelijk over je schouder te hangen en toch een inhoud van 49 liter, met deze tas reis je onbezorgd. Met de verwijderbare riemen kan je hem bovendien ook tot een rugzak omvormen. Meer info op thenorthface.eu.