Deze website gebruikt cookies.

Gezocht: markeerders in Limburg

Nieuw item

Eind dit jaar starten onze vrijwilligers in Limburg met het markeren van een nieuwe Streek-GR. Voor het aanbrengen van al die rood-gele streepjes zoeken we nog een vijftal bijkomende markeerders. Heb jij zin om deel uit te maken van het team achter deze nieuwe route?

Wie zoeken we?

Je woont bij voorkeur in de regio Beringen – Genk – Maasmechelen. Je wandelt graag, ook in eigen streek.

Wat is je taak?

Samen met gelijkgestemde wandelaars markeer je een nieuwe Streek-GR. Bij de opstart van deze nieuwe route (eind 2023 - voorjaar 2024) kan je je verschillende dagen vrijmaken voor opleiding, overleg met je collega-markeerders en terreinwerk. In de jaren daarna engageer je je voor tweejaarlijks onderhoud van de markering. Je bent ook ambassadeur voor je route en staat klaar als er probleempjes op te lossen zijn.

Waar kom je terecht?

Een toffe groep vrijwilligers en een warme vereniging waarmee we dag in dag uit werken aan de mooiste langeafstandswandelpaden in Vlaanderen.

Interesse?

Stuur een mailtje naar info@groteroutepaden.be, met een beetje info over jezelf (naam, adres, leeftijd en je belangrijkste dagelijkse bezigheden). Vertel ons ook kort waarom je graag markeerder zou worden.