Deze website gebruikt cookies.

Wandelen

GR-arrangementen

Grote Routepaden werkte 8 arrangementen uit langs de mooiste GR-paden in Vlaanderen. Je gaat op pad met kant-en-klare routebeschrijvingen, kaartmateriaal en een infopakket, je krijgt ook gratis het gpx-bestand van de tochten. Je verblijft in één hotel, op basis van volpension (met lunchpakket). Gratis vervoer naar begin- en eindpunten van de wandelingen is voorzien. Alle formules zijn mogelijk voor 1, 2 en soms 3 nachten. Boeken kan het hele jaar door, Grote Routepaden werkt hiervoor samen met Anders Reizen.

"Deze arrangementen mikken op wandelaars, die naast een actief dagprogramma ook de gemoedelijke sfeer van een familiaal hotel of B&B met een verzorgde keuken op prijs stellen. Men kan onbezorgd wandelen, de uitgestippelde wandeltrajecten liggen klaar. Je hoeft alleen te boeken en… te genieten!"

Nieuw item

Fruitig Haspengouw

Je wandelt door een met holle wegen doorkliefd heuvellandschap waar graanvelden afwisselen met ontelbare boomgaarden. Tal van schitterende zichten, een stukje Romeinse heirbaan en enkele vierkante blokhoeven zijn de ingrediënten van de GR 128 Vlaanderenroute en GR 564.

Lees meer

Maas & Mergelland

Je wandelt door het golvend Limburgse mergelland met z’n verrassende panorama’s. Het fort van Eben-Emael, de kastelen van Alden-Biesen en Renese, de watermolen te Blaar,…zijn schitterende historische hoogtepunten op de GR 128 en de GR 5.

Lees meer

Nieuw item

Brabants Pajottenland

Je wandelt op de GR 512 Brabantse Heuvelroute, langs golvende akkers, kleine dorpjes, vierkantshoeven en kastelen tussen Halle en Geraardsbergen. Welkom in het land van Bruegel, mattentaarten & pensenkermissen!

Lees meer

Nieuw item

Hageland

Je verkent een gevarieerd landschap via de GR 512, de GR 5 en de Streek-GR Hageland. De Demer en de Winge slingeren zich in hun brede dalen tussen fikse heuvelruggen met bossen en heuse wijngaarden. De weidse panorama’s, de vele broeken en beemden, de waterburcht van Horst, Zichem,... staan borg voor onvervalst wandelplezier.

Lees meer

Zwalm & Vlaamse Ardennen

De GR 129, GR 122 en de Streek-GR Vlaamse Ardennen leiden je vanuit Brakel door de driehoek Munkzwalm - Ronse - Geraardsbergen met zijn pittige hellingen, een tros schitterende panorama's, eeuwenoude bossen en rustige dorpen.

Lees meer

Nieuw item

Kalmthoutse Heide

Ga op pad in het Grenspark Kalmthoutse Heide, een grensoverschrijdend natuurgebied dat uitgeroepen is tot een driesterren-stiltegebied. Je wandelt door uitgestrekte heidevlakten en naaldbossen en langs tientallen vennen en oude landduinen.

Lees meer

Nieuw item

Voeren

De Voerstreek: een prachtig open landschap met weiden en bossen in brede valleien. Op de GR 128 Vlaanderenroute, de GR 563 en LAW 7 (Krijtlandpad) doorkruis je grensoverschrijdend deze overvloed aan rustig natuurschoon.

Lees meer

Heuvelland - Westhoek

Verken de Westhoek en Frans-Vlaanderen: GR neemt je mee van bij Poperinge doorheen het 'Hoppeland' en over de Rodeberg naar Kemmel. Talrijke getuigenissen uit WO I en schitterende vergezichten in overvloed.

Lees meer