Deze website gebruikt cookies.

Fiets en Wandelbeurs

zaterdag 13 februari 2021 -
zondag 14 februari 2021

De Fiets en Wandelbeurs is dé place to be voor iedereen die inspiratie, tips en materiaal zoekt om al trappen of stappend de wereld in te trekken.

  • Verzamelplaats Flanders Expo, Gent

Meer info

Twee dagen lang staat Flanders Expo in het teken van een enorm aanbod op het gebied van fietsen, wandelen, e-bikes en bergsporten.

Op de fiets- en  wandelinfomarkt kan je al je vragen over praktische zaken en bestemmingen kwijt. Meer dan 50 ervaren wandelaars en fietsers zitten voor je klaar met informatie over hun favoriete gebieden en -routes. Ook in internettijden blijft de formule aanslaan, want niets gaat boven een persoonlijke en eerlijke informatie, rechtstreeks van de wandelaar of fietser.

Tussen 11u en 17u worden doorlopend vier lezingzalen bezet door wandelende en fietsende avonturiers die je met behulp van een beklijvende beeldreportage doen wegdromen van toekomstige expedities. Dichtbij of ver weg.

Tijdens de workshops geven ervaren wandelaars en fietsers je tips over specifieke onderwerpen. Je kan vrij deelnemen aan een workshop. Iedere workshop duurt ongeveer een halfuur. 

Daarnaast bieden zo’n 350 commerciële exposanten ‘alles’ wat fietsers en wandelaars nodig hebben: boeiende fiets- en wandelbestemmingen, routes, kaarten, gps, kleding en natuurlijk trekkingbikes, die je op een groot parcours kunt testen.

Voor jonge gezinnen is er de Hicle Family Tour. Fiets je schilderij, boulderen, tekenen, schminken, het kinderfietsparcours: er valt voor kinderen genoeg te beleven!

  • Wanneer Zaterdag 13 februari 2021 -
    zondag 14 februari 2021
  • Gaat door in Gent
  • Bezoek website