Deze website gebruikt cookies.

Fiets en Wandelbeurs Online Experience

vrijdag 23 april 2021 -
zaterdag 24 april 2021

De Fiets en Wandelbeurs presenteert op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2021 een interactief online event! Dat betekent dat je volop inspiratie kunt opdoen voor het fiets- en wandelseizoen. Ontdek nieuwe routes en bestemmingen, ga op reis met lezinggevers en doe mee met workshops en andere leuke activiteiten. Dit keer niet in een ‘echte’ beurshal, maar gewoon thuis vanachter de computer.

 • Verzamelplaats https://fietsenwandelbeurs.nl/online-experience/
 • Prijs 4 € met het Grote Routepaden Voordeelticket
 • Extra info Bestel je Grote Routepaden Voordeelticket aan 4€ ipv 7€ via deze link www.fietsenwandelbeurs.nl/ticketshop/gr

  Daarmee kan heel het gezin de online de beurs volgen en bekijken op verschillende toestellen.
  Ook na de beurs kan je met dit ticket weken alles nog bekijken.

Meer info

Het concept wil bezoekers inspiratie bieden voor het komende fiets- en wandelseizoen. Interactie met andere bezoekers en exposanten is mogelijk. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen online stands bezoeken, ‘in real time’ (video)chatten met exposanten en brochures downloaden. Ook staan er online lezingen en workshops op het programma en is er zelfs een Fiets en Wandelcafé waar je online kan ‘borrelen’ en gesprekken aanknopen met andere cafégangers

Grote Routepaden neemt deel met enkele lezingen, workshops en een onthaalpagina waar we o.a. onze webshop en artikeldatabank in de kijker zetten. Er staan lezingen op het programma over  de GR 128 Vlaanderenroute, de verrassende Streek-GR Haspengouw en de boeiende Streek-GR Dijleland. Alsook een uiteenzetting over Start to walk en verschillende workshops als 'Hoe plan ik een meerdaagse tocht dichtbij huis?','Hoe kies ik een goede bivakplek?' en ‘wegwijs in verschillende wandelapps’. 

Bestel je Grote Routepaden Voordeelticket aan 4€ ipv 7€ via deze link www.fietsenwandelbeurs.nl/ticketshop/gr. Daarmee kan heel het gezin de online de beurs volgen en bekijken op verschillende toestellen. Ook na de beurs kan je met dit ticket weken alles nog bekijken..

 • Wanneer Vrijdag 23 april 2021 -
  zaterdag 24 april 2021
 • Bezoek website