Deze website gebruikt cookies.

Lid worden Naar Inhoud

Lid worden

Als lid van Grote Routepaden:

  • krijg je ons magazine Op Weg 4x per jaar in de bus, met boeiende wandel- en fietsreportages in België en Europa, tips voor korte tochten dichtbij,  een overzicht van nieuwe wandel- en fietsgidsen en veel meer. Je krijgt ook toegang tot het digitale magazine en onze online artikeldatabank.
  • steun je het werk van onze vrijwilligers, die de GR-paden bewegwijzeren, de mooiste trajecten zoeken, tochten uitstippelen, gidsen maken, inspirerende fiets- en wandelartikels schrijven in Op Weg en nog zoveel meer!
  • geniet je van tal van voordelen (zie onder).

Voor €37 per jaar ben je lid! Inwoners van Nederland betalen €45. Als je een domiciliëring aangaat, bespaar je ons heel wat administratiekosten en betaal je minder (€35 en €40 in Nederland). Daarvoor hoef je enkel dit formulier aan ons te bezorgen.

Klik hier om lid te worden >

Tip! Wist je dat heel wat mutualiteiten een tegemoetkoming op het lidgeld geven?

Ledenvoordelen:

Nieuw item

Korting in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment topogidsen, fiets - en wandelkaarten, steeds aan de scherpste prijs. Leden van Grote Routepaden krijgen op alles* 10 % korting toegekend.

* met uitzondering van het lidmaatschap en cadeaubonnen

Webshop

Nieuw item

Magazine Op Weg

Als lid van Grote Routepaden ontvang je ook ons magazine Op Weg, hét magazine voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van de wandel- en fietstrekking. Je krijgt een overvloed aan ideeën voor leuke uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld.

Op Weg lezen op je tablet, smarphone onderweg of je pc? Het kan allemaal met het digitaal magazine, een interactieve variant van de papieren versie.

Op Weg

Nieuw item

Toegang tot de artikeldatabank

Op zoek naar informatie over een bepaalde streek? Stap je binnenkort een GR-pad of fiets je een lange-afstandsroute waar je meer over wil weten? In onze online artikeldatabank kun je alle artikels opzoeken die in Op Weg verschenen, van 2010 tot en met nu!
Filter op land, bestemming, tijdsduur, ... of gebruik de zoekfunctie. Je krijgt een overzicht van de relevante artikels.

Bij sommige artikels vind je extraatjes zoals de gpx-track van de route, extra fotomateriaal, een interactieve kaart of een uitgebreide steekkaart met de uitgewerkte dagetappes, de logies, info over hoe je de reisbestemming het best kunt bereiken, enzoverder.

Artikeldatabank

Nieuw item

Korting bij buitensportzaken

GR-leden genieten van extra voordelen bij heel wat buitensportzaken. Op vertoon van het magazine Op Weg word je als lid extra verwend. Je kan bij deze winkels terecht voor alle wandelbenodigdheden, inclusief gratis advies: wandelschoenen en kousen, zomer- en winterkledij, rugzakken en accesoires, boeken, kaarten en zoveel meer.

Overzicht winkels

Nieuw item

Deelname aan georganiseerde wandeltochten

Wil je kennismaken met de GR-paden? Leden kunnen mee op stap met de tochten die maandelijks per provincie georganiseerd worden.

Je hoeft de tocht zelf niet voor te bereiden en je kan in fijn gezelschap genieten van een prachtig stukje GR-pad.

Het aanbod en de praktische info varieert per provincie.

Aanbod GR-activiteiten

Nieuw item

Kortingsbon Vlaamse jeugdherbergen

Met een korting van 5€ voor één overnachting met ontbijt in 13 jeugdherbergen in Vlaanderen plus de jeugdherberg in St-Vith, haal je nog meer uit je lidmaatschap

Meer info