Deze website gebruikt cookies.

Ledenvoordelen

Nieuw item

Korting in onze webshop

In onze webshop vind je een groot assortiment topogidsen, fiets - en wandelkaarten, steeds aan de scherpste prijs. Leden van Grote Routepaden krijgen op alles* 10 % korting toegekend.

* met uitzondering van het lidmaatschap en cadeaubonnen

Webshop

Nieuw item

6 x Op Weg magazine

Als lid van Grote Routepaden ontvang je ook ons magazine Op Weg. Dit verschijnt zesmaal per jaar en is hét magazine voor wie op de hoogte wil blijven van wat reilt en zeilt in de wereld van de wandel- en fietstrekking. Je krijgt een overvloed aan ideeën voor leuke uitstappen, avontuurlijke trekkings of gezinsvriendelijke vakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld.

Op Weg lezen op je tablet, smarphone onderweg of je pc? Het kan allemaal met het digitaal magazine, een interactieve variant van de papieren versie

Op Weg

Nieuw item

Toegang tot de artikeldatabank

Op zoek naar informatie over een bepaalde streek? Stap je binnenkort een GR-pad of fiets je een lange-afstandsroute waar je meer over wil weten? In onze online artikeldatabank kun je alle artikels opzoeken die in Op Weg verschenen, van 2010 tot en met nu!
Filter op land, bestemming, tijdsduur, ... of gebruik de zoekfunctie. Je krijgt een overzicht van de relevante artikels.

Bij sommige artikels vind je extraatjes zoals de gpx-track van de route, extra fotomateriaal, een interactieve kaart of een uitgebreide steekkaart met de uitgewerkte dagetappes, de logies, info over hoe je de reisbestemming het best kunt bereiken, enzoverder.

Artikeldatabank

Nieuw item

Korting bij buitensportzaken

GR-leden genieten van extra voordelen bij heel wat buitensportzaken. Op vertoon van het magazine Op Weg word je als lid extra verwend. Je kan bij deze winkels terecht voor alle wandelbenodigdheden, inclusief gratis advies: wandelschoenen en kousen, zomer- en winterkledij, rugzakken en accesoires, boeken, kaarten en zoveel meer.

Overzicht winkels

Nieuw item

Deelname aan georganiseerde wandeltochten

Wil je kennismaken met de GR-paden? Leden kunnen mee op stap met de tochten die maandelijks per provincie georganiseerd worden.

Je hoeft de tocht zelf niet voor te bereiden en je kan in fijn gezelschap genieten van een prachtig stukje GR-pad.

Het aanbod en de praktische info varieert per provincie.

Aanbod GR-activiteiten

Nieuw item

Kortingsbon Vlaamse jeugdherbergen

Met een korting van 5€ voor één overnachting met ontbijt in 13 jeugdherbergen in Vlaanderen plus de jeugdherberg in St-Vith, haal je nog meer uit je lidmaatschap

Meer info

Overtuigd?

Word nu lid >