Deze website gebruikt cookies.

Lid worden Naar Inhoud

Korting bij de Vlaamse Jeugdherbergen

Haal nu nog meer uit je Grote Routepaden lidmaatschap met een korting van 5€ voor één overnachting met ontbijt in één van de dertien jeugdherbergen in Vlaanderen plus de jeugdherberg in St-Vith!

Jeugdherbergen hebben een speciale aantrekkingskracht op GR-stappers en LF-fietsers. Een jeugdherberg is de ideale overnachtingsplaats tijdens een meerdaagse tocht of een geschikte uitvalbasis voor verschillende fiets- of wandellussen.

In een gemoedelijke sfeer ontmoet je er gelijkgezinden; zowel individuen als groepen zijn er welkom. Laat je niet misleiden door de naam. Jeugdherbergen zijn niet leeftijdsgebonden. Zowel jong als oud kunnen er terecht en dit aan een betaalbare prijs.

Nieuw item

De korting is geldig in volgende jeugdherbergen:

De korting is strikt persoonlijk. De bon is niet geldig in combinatie met andere promoties of kortingen.

Stuur een mailtje naar info@groteroutepaden.be en vraag je korting aan. Vermeld je naam, adres, de respectievelijke jeugdherberg en de maand waarin je de korting zal gebruiken. Alleen wanneer deze gegevens correct en volledig zijn, kan je een bon ontvangen.        Houd rekening met een levertermijn van ongeveer 7 werkende dagen.

Meer info over de Vlaamse Jeugdherbergen vind je op:

www.jeugdherbergen.be