Deze website gebruikt cookies.

Actie Geschenkabonnement

Op zoek naar een inspirerend cadeau voor familie of vrienden die graag wandelen of fietsen?

Met een geschenkabonnement op het magazine Op Weg heeft de ontvanger het hele jaar leesplezier en kan hij/zij genieten van alle voordelen van het GR-lidmaatschap.

Je krijgt  nu 5 euro korting. Je betaalt voor een geschenkabonnement  (6 nummers) slechts 30 €  ipv 35 € (voor abonnees in Nederland € 35 € ipv  €40).

Na ontvangst van je betaling  krijg je een digitale cadeaubon die je kan afprinten, personaliseren en aan de gelukkige bezorgen. De nieuwe abonnee ontvangt het eerste nummer op 1 februari 2021.

Zelf maak je kans op een arrangement aan de kust. Op 1 februari 2021 verloten we uit alle deelnemers een arrangement in hotel***Kristoffel in Middelkerke. Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen in een vernieuwde tweepersoonskamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt zowel op de GR5A als de Kustfietsroute.

Nieuw item

  • Vul onderstaand formulier in

  • Gelieve ook het e-mailadres van de ontvanger in te vullen, zodat deze op onze website kan inloggen om van de extra voordelen te genieten. Na het versturen van het invulformulier, ontvang je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

  • * Het adres van schenker en begunstigde moeten verschillend zijn.

  • Gegevens schenker

  • Abonnement bestemd voor