Deze website gebruikt cookies.

Moederdagactie Geschenkabonnement

Nieuw item

Zondag 9 mei vieren we moederdag. Heeft jouw mama tijdens Corona het wandelen en fietsen (her)ontdekt? Wil je haar verrassen met een leuk cadeau?

Met een geschenkabonnement op het magazine Op Weg heeft je mama het hele jaar leesplezier en kan ze genieten van alle voordelen van het GR-lidmaatschap.

Met onze moederdagactie geniet je nu van 5 euro korting. Je betaalt voor een geschenkabonnement (6 nummers) slechts 30 € ipv 35 € (voor abonnees in Nederland € 35 € ipv €40).

Na ontvangst van je betaling krijg je een digitale cadeaubon die je kan afprinten, personaliseren en aan de gelukkige bezorgen. De nieuwe abonnee ontvangt het eerste nummer op 1 juni 2021.

Zelf maak je kans op een arrangement in hartje Hageland. Op 25 juni 2021 verloten we uit alle schenkers een arrangement in Craywinkelhof, een vierkantshoeve gelegen in het landelijke Lubbeek, vlakbij de GR512 Brabantse Heuvelroute. Het arrangement bestaat uit een overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en wellness.

Vul hieronder alle gegevens in.

  • Vul onderstaand formulier in

  • Gelieve ook het e-mailadres van de ontvanger in te vullen, zodat deze op onze website kan inloggen om van de extra voordelen te genieten. Na het versturen van het invulformulier, ontvang je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

  • * Het adres van schenker en begunstigde moeten verschillend zijn.

  • Gegevens schenker

  • Abonnement bestemd voor