maa 24 maa

Stockverkoop stafkaarten!

Stockverkoop stafkaarten!

Voor al wie graag met kaart en kompas op stap gaat, hebben we bijzonder goed nieuws. Met de start van de lente zijn al onze stafkaarten te koop aan een bijzondere promotieprijsJe betaalt slechts € 2 ipv  € 6,50 per kaart! GR-leden krijgen op deze promotie nog eens 10% korting bovenop!

Stafkaarten 1/20.000

Deze kaartseries stemmen qua inhoud en nauwkeurigheid overeen met de series op schaal 1:10 000. Elk kaartblad bedekt een gebied van 160 km2. Deze reeksen zijn bijgevolg uiterst bruikbaar voor didactische doeleinden en zijn ook erg in trek bij wandelaars, fietsers, jeugdbewegingen etc.  

De kaarten zijn digitaal aangemaakt. Elke kaart van 80 cm breed en 50 cm hoog. De meeste hebben ook een UTM-ruitennet. 

Om te weten welk kaartbladnummer je wil, surf naar ngi.be/NL/NL1-1-2.shtm.
Opgelet om de kaarten te bestellen aan de voordeelprijs klik hier

Stafkaarten 1/25.000

Deze kaartserie is verouderd en wordt niet meer uitgegeven door het NGI. Toch wordt deze serie vaak als kwalitatief interessanter beschouwd dan de serie op 1/20.000 en blijft er vraag naar. 

Stafkaarten 1/50.000

Deze reeks werd door generalisatie afgeleid van de reeksen 1:20 000 en de oudere 1:25 000. Ze is dus iets minder gedetailleerd dan deze reeksen. Deze kaartserie wordt door Defensie als stafkaart gebruikt. Ze voldoet aan hoge eisen op het vlak van kwaliteit (volledigheid, correctheid) en nauwkeurigheid. Ze geeft een overzichtelijk beeld van het grondgebied. Elk kaartblad van 64 cm breed en 40 cm hoog bedekt een gebied van 640 km2.

Deze kaarten zijn aangemaakt op digitale manier. Kenmerkend voor deze reeks zijn de rijkere inhoud, de grotere volledigheid en de hogere nauwkeurigheid dan voorheen. Sinds eind 2001 is deze editie voor het volledige Belgische grondgebied beschikbaar. Begin 2002 is begonnen aan de tweede editie van deze reeks. De meeste hebben een UTM-ruitennet.

Van deze kaartserie hebben we de kaarten tem de 2e editie in voorraad.

Om te weten welk kaartbladnummer je wil, surf naar ngi.be/NL/NL1-1-2.shtm#sthash.8WmHpCSt.dpuf
Opgelet om de kaarten te bestellen aan de voordeelprijs klik hier

Geef in de webshop bovenaan naast de afbeelding het aantal stafkaarten in die je wenst te bestellen en voeg het product toe aan uw winkelmandje (groene knop). Vervolgens kan u verder winkelen in de webshop of meteen afrekenen.
Het is belangrijk om daarnaast ook een mailtje te sturen naar 
info@groteroutepaden.be zodat we kunnen weten welke kaartnummers u wenst te ontvangen. 

Wees er snel bij. Actie geldig zolang de voorraad strekt!

Foto's Stockverkoop stafkaarten!

Terug naar overzicht