don 26 Apr

Inwandeling Streek-GR 565 Sniederspad

Inwandeling Streek-GR 565 Sniederspad

Dit weekend stellen we de vernieuwde GR 565 Sniederspad voor! Het oudste lange afstandwandelpad van Vlaanderen.

Vier met ons mee en kom nu zondag 29 april naar Zoersel.

We verzamelen tussen12u en 14u aan het Kasteel Halle Hof. Je kan kiezen tussen een wandeling van 7 of 14 km. De  nieuwe topogids ‘GR565 Sniederspad en Streek GR-Kempen kan je kopen aan de GR stand in de inkomhal van het Kasteel.

Inschrijven doe je tussen 12 en14u in de inkomhal van het kasteel. Voor 4€ pp ontvang je een deelnemerskaart met bons voor twee proevertjes. Deze kan je gebruiken in de jeugdherberg en het bezoekerscentrum ( tegenover het boshuisje).

Voor de korte wandeling (7km) wordt je met een bus naar de startplaats gebracht aan de Jeugdherberg van Zoersel. Na een eerste proevertje wandel je langs de GR5 tot aan het bezoekerscentrum. Daar wacht een tweede proevertje. Daarna gaat het langs de GR 565 tot aan de Kerk in Halle. Vanaf daar wandel je over een aparte route terug tot aan het kasteel.

De luswandeling van 13km vertrekt aan het kasteel Halle hof. In het eerst deel wandel je langs lokale wandelwegen tot aan de jeugdherberg van Zoersel. Na een proevertje wandel je langs de GR5 tot aan het bezoekerscentrum. Daar wacht opnieuw een proevertje. Daarna gaat het langs de GR 565 tot aan de Kerk in Halle. Vanaf daar wandel je over een aparte route terug tot aan het kasteel.

Het geheel is voor deze gelegenheid afgepeild. Verloren lopen is nagenoeg onmogelijk.

Tombola
Door in te schrijven doe je automatisch mee aan de Tombola en maak je kans op een van de vele prijzen.

Start en eindplaats
Kasteel Halle Hof  (Natuur en Landschapshuis ‘NALAH’) Kasteeldreef 55, Zoersel 2980.
(Zie kaartje bij de foto's.)
Er is een ruime parking, een taverne restaurant, een feesttent. In het paviljoen naast het kasteel vindt je een cafetaria met dranken, versnaperingen en broodjes. Er is ook animatie voorzien en muziek.

Openbaar Vervoer
Om Kasteel Hallehof  te bereiken kan je best gebruik maken van de bus of de belbus

Nieuwe topogids
De  nieuwe topogids GR565 Sniederspad en Streek GR Kempen is te koop aan de GR stand in de inkomhal van het kasteel. Prijs leden 16,20 €, niet leden 18€.

Krijg 1 €korting met de bon uit Op Weg (aprilnummer - p59)!

Volledige route GR 565 Sniederspad
Bekijk het vernieuwde traject op de interactieve google kaart.

Foto's Inwandeling Streek-GR 565 Sniederspad

Terug naar overzicht