din 01 mei

Vernieuwde GR 565 Sniederspad en Streek-GR Kempen

Vernieuwde GR 565 Sniederspad en Streek-GR Kempen

De GR 565 Sniederspad  en Streek-GR Kempen zijn volledig vernieuwd! Koop onze nieuwe topogids, bekijk de routes op onze dynamische google kaart en vind logies langs de route.

Koop onze nieuwe topogids

De nieuwe topogids bundelt de twee vernieuwde paden in de Kempen: De GR 565 of het Sniederspad (121 km) en de Streek-GR Kempen (253 km).

De routes zijn ingetekend op topografische kaarten (1/50 000). De topogids bevat een nauwkeurige routebeschrijving met uitgebreide toeristische en streekinformatie. Bij het hertekenen van de nieuwe route  werd maximaal rekening gehouden met de bereikbaarheid via openbaar vervoer. Alle relevante buslijnen in België en Nederland staan in de gids vermeld. Talrijke suggesties voor dagtochten zijn opgenomen.

Bestel de gids. Prijs: € 16,20 (leden) - € 18 (niet-leden)

Bekijk de routes op de google kaart

Bekijk de twee vernieuwde routes op onze dynamische google kaart! GPS wandelaars kunnen de  gpx-tracks downloaden.

Klik hier voor de GR 565 - Sniederpad en de Streek - GR Kempen.

Wil je meer info wat je met de gpx-tracks allemaal kan doen? Je vindt het antwoord hier.

Vind een logies langs de routes

Op zoek naar logies langs de routes?

1) Zorg dat je ingelogd bent. De logiesdatabank is een unieke ledenservice
2) Navigeer naar de de Streek-GR Kempen of GR 565.
3) Klik op 'Toon Logies' in de bruine balk, onderaan de kaart. Alle logies worden met een het oranje symbool getoond. Klik op een symbool, en je krijgt de detailinfo van het logies.
4) Een lijst van logies wordt ook getoond in de rechterkolom, onder het blokje 'downloads'. Onderaan de lijst kun je klikken op 'alle logies' voor een overzicht. Klik in het overzicht op de 'naam' van het logies, en de detailpagina wordt geopend.

Ken je zelf nog een leuke B&B langs de GR die nog niet op de lijst staat? Stuur de gegevens naar logies@groteroutepaden.be

Boek een arrangement in de Kempen

Op basis van de nieuwe trajecten herwerkte Grote Routepaden het  wandelarrangement 'Antwerpse Kempen'. Je ontmoet de ‘stille’ Kempen  op de GR 565 en de Streek-GR Kempen rond Kasterlee. Zandige heuvelruggen, uitgestrekte bossen en weiden, kleine landbouwgehuchten en natuurreservaten stofferen je tochten.

Je gaat op pad met uitgewerkte routebeschrijvingen, de nieuwe GR-wandelgids en kaartmateriaal. Je verblijft in een stijlvol hotel**** met binnenzwembad. Een oase van rust in een 2 ha grote domein te Lichtaart. Indien er verplaatsingen nodig zijn, zorgt de hotelier voor het transport.
Twee of driedaags arrangement mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Foto's Vernieuwde GR 565 Sniederspad en Streek-GR Kempen

Terug naar overzicht