din 12 Jun

Logies en pitstops

Logies en pitstops

Lid zijn bij GR levert voordelen op die je misschien nog niet ontdekt hebt!

Superinteressant is bijvoorbeeld de toegang tot onze logies- en pitstopdatabank, met meer dan 600 adresjes in de nabijheid van een GR- of LF-route. Een tocht plannen wordt op die manier nog eenvoudiger.

De logiesdatabank kreeg een upgrade. Wanneer je ingelogd bent als GR-lid, kan je nu niet alleen de logies logies tevoorschijn toveren, je kan ook kiezen om enkel een bepaald type logies te tonen: gastenkamers, campings, B&B’s, jeugdherbergenof vakantiehuisjes. Logies met extra voordelen voor GR-leden, zoals een kortingen/of een gratis lunchpakket, kregen een groen icoontje logie extra. Zo kan je ze er visueel meteen uithalen.

De pitstopdatabank pitstopwas bij de lancering van de nieuwe website niet meer terug te vinden. Op vraag van leden is deze opnieuw geïntegreerd. Niet onbelangrijk: in heel wat van deze cafés kan je terecht met vuile wandelschoenen en met eigen picknick!

Je kan deze databanken op de dynamische kaart oproepen of je kan bij de detailpagina van een individuele route een lijst bekijken. Heb je een suggestie voor een logement of een pitstopplek? Stuur een mailtje naar webmaster@groteroutepaden.be.

Foto's Logies en pitstops

Terug naar overzicht