maa 27 Nov

Geef een abonnement cadeau

Geef een abonnement cadeau

EN ONTVANG ZELF EEN PAAR REFLECTERENDE HANDSCHOENEN
+ MAAK KANS OP EEN WEEKENDJE WEG!

Op zoek naar een origineel eindejaarscadeau voor familie of vrienden die graag wandelen of fietsen?
Aarzel niet en stuur hen een jaar lang 'Op Weg'. Voor slecht €35 schenk je een jaarabonnement met alle bijkomende voordelen. Een inspirerend geschenk dat elk nummer opnieuw verrast!

Hoe doe je dat?

Surf naar www.groteroutepaden.be > Op Weg > geschenkabonnement en vul jouw gegevens én die van de gelukkig in. Na betaling sturen wij jou een geschenkbon en de handschoenen toe. Wikkel er een wit-rode strik rond en je heb een origineel geschenk voor onder de kerstboom.

Zelf maak je kans op een weekendje weg in de landelijke B&B Amberhoeve en krijg je sowieso een paar reflecterende outdoor handschoenen van het Belgische merk WOWOW* (t.w.v. € 21,95) cadeau. Geen wol of leer maar windproof, ademend, met een perfecte pasvorm en een heerlijk warme fleece vanbinnen. De ideale partner voor je winterse tochten.

Op 1 februari 2018 verloten we een overnachting voor twee personen in B&B Amberhoeve gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen, vlakbij de Vlaanderen Fietsroute, de Streek-GR Vlaamse Ardenen en GR 129 Dwars door Vlaanderen.

*zolang de voorraad strekt

Foto's Geef een abonnement cadeau

Terug naar overzicht