vri 02 Feb

Bedankt!

Bedankt!

 
Het voorbije jaar kende het bestuur van Grote Routepaden twee wissels. Jos gaf zijn rekenmachientje door aan Jean en Jan zijn pen aan Mieke. Zowel Jean, onze nieuwe peningmeester, als Mieke, onze nieuwe secretaris, zijn al even actief in de vereniging en breiden dus hun engagementuit. Jos en Jan zwaaien we uit na een jaarenlange staat van dienst die kan tellen. 

Jan: “Als ik mijn computer mag geloven, dateert mijn eerste verslag van een Raad van Bestuur van 5 september 2006. Ik zal dus bijna 12 jaar secretaris geweest zijn, en zo’n 80 verslagen uitgeschreven hebben. Bij het nalezen van dit eerste verslag zag ik dat de financiële toestand op dat moment absoluut niet rooskleurig was. Maar binnen de vereniging is toen hard gewerkt. Met enkele winstgevende projecten (denk maar aan de Dagstappergidsen) en dankzij de stijging van het aantal leden begon de zon steeds meer te schijnen.”
“En die 12 jaar. Het is iets geweest voor mij. Hoe we met de ganse equipe en met alle vrijwilligers met zoveel enthousiasme onze vereniging probeerden kleur te geven. Hoe elke pint zo goed kon smaken omdat er een geur van vriendschap hing. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik in deze ploeg heb mogen meedraaien.”
“Zovele herinneringen. Ik leg ze neer in mij. In de zachte delen van mijn hart. Waar ik ook mijn heimwee en nostalgie bewaar. En nu zal Mieke mijn taak overnemen. En ik voel het al: zij gaat dat schitterend doen. Zelf wil ik wel nog heel graag wat bijklussen. Een dringend streepje gaan aanbrengen. Een routebeschrijving uittesten. Of wat dan ook. Iets zonder de last van de haast.”

Bedankt Jos en Jan!

Foto's Bedankt!

Terug naar overzicht