maa 19 Feb

En of de Fiets en Wandelbeurs 2018 de moeite was!

En of de Fiets en Wandelbeurs 2018 de moeite was!

De Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen zit er weer op. 

Aan al onze vrijwilligers (maar liefst 115): DANKJEWEL!
Aan alle enthousiaste bezoekers (maar liefst 15.528) en kopers van gidsen en kaarten: Veel fiets en Wandelplezier!
Aan alle nieuwe leden van Grote Routepaden (maar liefst 119): Welkom!
Aan alle jonge gezinnen: Fantastisch dat jullie met zovelen de weg naar de beurs vonden!

Annelies  nam dit jaar voor het eerst deel als informant. Op haar blog annelyse.be pent ze haar ervaring neer. Omdat we het zelf niet beter zouden kunnen zeggen, citeren we haar (inclusief de vette lettertjes op haar blog).

"Is de beurs de moeite … jaaaaa!!! Het is héél tof om inspiratie op te doen*, te praten met andere reizigers en je ogen uit te kijken naar al het materiaal dat daar uitgesteld staat. En eens een testritje te doen met allerlei soorten speciale fietsen. Als ik nog eens als bezoeker kom, zorg ik zeker ook dat ik enkele presentaties meepik.

We zijn ook lid geworden van de Grote Routepaden … vooral voor het 2-maandelijkse tijdschrift “Op Weg”, dat we wel héél leuk vinden. (tip: via de mutualiteit kan je een flinke tegemoetkoming bekomen op dit lidgeld … wat er bij ons op neerkomt dat we voor €4 geabonneerd zijn).

 *Ik heb zojuist onze overnachtingen geboekt om in de paasvakantie met het gezin te gaan hiken in Luxemburg en in de grote vakantie zullen we waarschijnlijk naar Slovenië trekken."

Noteer alvast in je agenda: in 2019 vindt de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen plaats op 9 en 10 februari in Flanders Expo.

Foto's En of de Fiets en Wandelbeurs 2018 de moeite was!

Terug naar overzicht