woe 21 Feb

Eerste editie Hicle Family een succes!

Eerste editie Hicle Family een succes!

 

In het weekend van 10 en 11 februari mochten we ruim 15.500 mensen verwelkomen in Flanders Expo. De combinatie van Fiets en Wandelbeurs, Mount Expo en E-bike Challenge bleek andermaal een succes. Opvallend was dat deze keer ook heel veel gezinnen met kinderen hun weg vonden naar het evenement. Tot wel vier keer zoveel!

Waarom

Nieuw dit jaar was de uitgebreide aandacht voor wandelen en fietsen met kinderen onder de noemer HICLE FAMILY. Terwijl mama en papa al hun vragen stelden over geschikte routes, fietskarren of draagrugzakken, konden kinderen zicht uitleven in een speelhoek, op een klimwand of op het kinderfietsparcours. Die stoere glittertattoo of coole gezichtsgrime gaven het geheel net dat tikkeltje meer. 

Getuigenis

Voor inspiratie en overtuigend enthousiasme was de Hicle Family Infomarkt een must-do stop langsheen de Hicle Family tour. Sfeer en gezelligheid troef. Bijzondere dank aan de vrijwilligers die hier hun verhaal en ervaringen kwamen delen. Hoe zij de beurs zelf ervaren hebben? Dat lees je onder andere op de blogpost van Hicle-mama Annelies: klik hier

Winnen

Op de beursvloer zelf kon je deelnemen aan een wedstrijd om een kinderfiets van Frog Bikes (t.w.v. €450) te winnen. Goed nieuws: de wedstrijd loopt nog tot na de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht op 3 en 4 maart én je kan ook online deelnemen. Waag hier je kans. 

Voor zij die erbij waren: Hopelijk heb je net zo hard genoten als wij. We zien je graag volgend jaar terug.
Voor zij die er niet bij waren: Je hebt iets gemist... maar we kijken ernaar uit je volgend jaar te ontmoeten. 

 

Foto's Eerste editie Hicle Family een succes!

Terug naar overzicht