don 01 maa

Nederlandstalige gidsen GR 5 Noordzee-Middellandse Zee

Nederlandstalige gidsen GR 5 Noordzee-Middellandse Zee

Omdat verschillende wandelaars op zoek zijn naar Nederlandstalige routebeschrijvingen van de mythische wandelroute GR 5 Noordzee- Middellandse Zee, ontwikkelde Mathie onder het pseudoniem 'De wandelende Cartograaf' Nederlandstalige GR 5wandelboekjes.

De gidsen zijn voorzien van GPS-coördinaten, duidelijke kaarten en overzichtelijke hoogteprofielen. Ook informatie over winkels, attracties en overnachtingsmogelijkheden is opgenomen. 

De etappes zijn vrij in te delen, maar vaak zijn campings de begin/eindpunten. De lengte per etappe is variabel maar komt uit op ongeveer 20 à 25 km per dag. Per boekje worden ongeveer 10 etappes beschreven.

Omdat ook wij van Grote Routepaden vaak de vraag krijgen naar Nederlandstalige edities van de GR 5, bieden we sinds kort in onze webshop volgende gidsen aan uit de serie:

Deel Luxemburg

Nederlandstalige gids die het GR 5 traject van Ouren via Schengen naar Sierck-les-Bains in Noord-Frankrijk beschrijft. Goed voor 185,5 km wandelplezier. Ook de variant via Remerschen- Dudelange (41 km) is opgenomen.

 Dit wandelboekje is in 2017 helemaal bijgewerkt, nadat de route in Zuid-Luxemburg sterk gewijzigd is.

Bestel de gids: Prijs: 18 € niet-leden, 16,20 € voor leden.

Deel Lotharingen

Nederlandstalige gids die het GR 5 traject van Sierck-l-Bains naar Vic-s-Seille beschrijft. Goed voor 203 km wandelplezier. 
Dit wandelboekje is in 2017 helemaal bijgewerkt, nadat tussen de Luxemburgse grens en Metz een geheel nieuw traject is uitgezet. De gids is inclusief 2 varianten:

- Luxemburg variant : Dudelange - Rombas
- Westelijke variant : Sierck-les-Bains - Metz

Bestel de gids Prijs: 18 € niet-leden, 16,20 € voor leden.

Foto's Nederlandstalige gidsen GR 5 Noordzee-Middellandse Zee

Terug naar overzicht