vri 24 mei

Vaderdaginspiratie

Vaderdaginspiratie

 
Is jouw papa je superheld, je beste vriend, je steun en toeverlaat? Verdient hij het om eens verrast te worden met een origineel cadeau? Wel dan, zoek niet langer, bij Grote Routepaden hebben we tal van leuke dingen in de aanbieding voor de wandelende en fietsende papa's. 

Wat dacht je van 8 verrassende GR-wandelingen van station naar station? Onze Treinstapper bevat 8 dagtochten van 20 tot 26 km. Lijkt dat wat veel? De meeste trajecten zijn in te korten door halverwege de bus of trein te nemen. Bovendien kan elke tocht in beide richtingen gewandeld worden. Tussen het begin- en eindpunt van elke tocht is er een rechtstreekse treinverbinding met minsten 1 trein per uur, ook tijdens het weekend. 

Of misschien ben je meer te vinden voor 540 km fietsplezier met de Grensroute fietsgids? Dat is 7 tot 10 dagen trappen door een afwisselend landschap van heuvels, rivieren, moerasgebieden, bossen, heidevelden en duinen. Van het Drielandenpunt naar de Noordzee of omgekeerd. Fietsen langs het traject van de Dodendraad: een elektrische grensversperring uit de Eerste Wereldoorlog om te verhinderen dat smokkelaars, spionnen, deserteurs of frontvrijwilligers vanuit België neutraal Nederland zouden bereiken. 

Mag het nog wat meer zijn? Ga dan meteen voor een jaar lang fiets- en wandelinspiratie met een abonnement op Op Weg magazine. Zes maal per jaar levert Op Weg 68 pagina's vol ideeën voor korte en lange fiets- en wandeltrips, vlakbij of iets verder weg. Als lid kan je dan ook het online archief raadplegen en de digitale, interactieve variant van het magazine lezen. Om dan nog te zwijgen over de 10% korting die je ontvangt op alle items in onze webshop. 

Papa in de bloemmetjes zetten? Dat doe je met een cadeautje van Grote Routepaden.

Foto's Vaderdaginspiratie

Terug naar overzicht