din 30 Jul

Bezoek de Wandelbeurs op 28 en 29 september in Mechelen

Bezoek de Wandelbeurs op 28 en 29 september in Mechelen

Bezoek op 28 en 29 september 2019 de tweede editie van de Wandelbeurs van Wandelsport Vlaanderen in de Nekkerhal te Mechelen, de beurs waar ALLES draait om Wandelen. Ook Grote Routepaden staat met een stand op de beurs.

Gratis Tickets

Leden van Grote Routepaden vzw krijgen gratis toegang! Download en print jouw gratis toegangsticket via deze link.

Op de beursvloer

Je kan op de beurs terecht voor een gevarieerd aanbod aan wandelmogelijkheden in binnen-en buitenland of gaan luisteren naar één van de workshops waarbij sprekers dieper ingaan op thema's als gezondheid, een goede uitrusting of tips voor het ondernemen van grotere wandeluitdagingen.

Ook voor wie op zoek is naar een degelijke wandeluitrusting of advies zoekt over de juiste wandelschoenen, is een bezoekje aan de Wandelbeurs van Wandelsport Vlaanderen meer dan de moeite waard. Verschillende standhouders geven deskundig advies om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte wandeloutfit.

Stand Grote Routepaden

Breng zeker een bezoek aan de stand van Grote Routepaden. Je kunt er snuisteren in ons ruim assortiment wandelgidsen en je abonneren op ons tijdschrift Op Weg. We geven info over onze maandelijkse wandeltochten georganiseerd door GR-Antwerpen en over onze GR-arrangementen.  Ook voor al je 'Start to Hike' vragen ben je welkom. 

"Hoe plan je een GR-tocht, welke GR is een goede try-out voor een lang weekend, hoe regel ik vervoer langs een GR,..." Onze ervaren GR-wandelaars helpen je graag op weg.

Inspiratie

Heb je al meer GR-ervaring, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor een volgende trekking? Onze vrijwilligers vertellen graag over hun eigen wandelervaringen. Van de GR's in Vlaanderen en Wallonië over Frankrijk en Italië tot in IJsland.

Meer info

Voor meer informatie over de Wandelbeurs kan je terecht op www.wandelbeurs.be

Foto's Bezoek de Wandelbeurs op 28 en 29 september in Mechelen

Terug naar overzicht