maa 22 okt

Help je mee inspireren en motiveren?

Help je mee inspireren en motiveren?

Help je mee inspireren en motiveren?

In het weekend van 2 en 3 februari 2019 vindt in Flanders Expo Gent de achtste editie van de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen plaats. Dé place to be voor iedereen die inspiratie, tips en materiaal zoekt om al trappend of stappend de wereld in te trekken. Dichtbij of ver weg, recreatief of toch eerder functioneel het komt allemaal aan bod. Op al je vragen zijn hier antwoorden te vinden. Of misschien heb jij de antwoorden wel?

Ben jij zelf een enthousiast burger van de Fiets en Wandelwereld? Wil je graag jouw verhaal of ervaringen delen met gelijkgestemden? Dat kan! Grote Routepaden is immers medeorganisator van de beurs en verantwoordelijk voor het uitwerken van het wandelprogramma en het Hicle Family programma. Hicle wat? Hicle Family, afgeleid van 'hiking and cycling as a family'. Hier draait alles om het op weg zijn met kinderen en dat binnen de volledige waaier van disciplines: bergklimmen, bergwandelen, wandelen, fietsvakanties en dagdagelijks fietsen. 

Wil jij graag ons vrijwillig beursteam versterken? Meld je dan aan via één van de onderstaande formulieren. Geef aan wat 'jouw ding' is, hoe je wil meewerken en wanneer. Wij puzzelen dan alle stukjes bijeen en kijken of jouw aanbod een mooie aanvulling is op het geheel. We danken je graag nu al voor je enthousiasme.

PS: Klinkt leuk maar je voelt je zelf niet aangesproken? Misschien is er iemand in je omgeving waaraan je meteen denkt. Overtuig hen gerust om deel te nemen!

Voor Hicle Family >>> meld je hier aanHicle Family

Voor wandelen algemeen >>> meld je hier aan.''

Foto's Help je mee inspireren en motiveren?

Terug naar overzicht