Logiesdatabank

Je tocht aan het plannen? Maar nog geen idee waar je zal slapen? De website bevat een databank met meer dan 1100 overnachtingsplaatsen in de nabijheid van GR en LF-routes. Campings, B&B's,vakantiehuisjes...voor ieder wat wils. Bovendien bieden sommige logies extra voordelen voor GR-leden!

 
Manoir Ogygia
  camping Blaarmeersen
  PassaDia
  BB In Motion
  Hippo-Droom

HOE KAN JE DE LOGIES RAADPLEGEN?

1) Zorg dat je ingelogd bent.

2) Navigeer naar de gewenste route.

>> Op de homepagina zie je een dynamische kaart. Deze kaart biedt heel wat mogelijkheden om tot de gewenste route te komen. 

Je weet waar je heen wilt maar hebt geen idee van de routes die daar in de buurt voorbij komen.
Onder de kaart, bij 'VERFIJN JE ROUTE', kan je de gewenste locatie intypen. Klik op OK en de kaart zoomt automatisch naar correcte plaats. Zoom in of uit om te kijken of er GR- en/of LF-routes in de buurt liggen.
We komen je hier graag al een beetje in tegemoet en koppelden de routes aan de regio's die ze doorkruisen. Rechts van de kaart, bij 'FILTERS' kan je o.a. filteren op locatie. Kies de gewenste regio en de kaart zoomt naar de routes die door de gekozen regio lopen.
Je weet welke route je graag in detail zou bekijken.
Optie 1:
Weet je de route liggen dan kan je ze gewoon aanklikken op de kaart. Laat je muis over de kaart zweven. Telkens deze voorbij een route komt, verschijnt een tekstballon met de naam van de route en het aantal kilometers. Klik en de detailpagina van de route komt tevoorschijn.
Optie 2:
Weet je de route niet liggen dan kan je ze gewoon uit de volledige lijst routes selecteren. Rechts van de kaart, onder 'FILTERS' kan je bij 'KIES UW ROUTE' het gewenste pad aanklikken. De detailpagina wordt geopend.

Heb je een Vlaamse GR of LF-route gekozen?

3) Klik in de bruine balk, onderaan de kaart, op 'Toon Logies'. Alle logies worden met een oranje symbool logies  op de kaart getoond. De overnachtingsplaatsen met extra voordelen (korting en/of een lunchpakket) voor GR-leden worden met een groen symbool logie extragetoond. Klik op een symbool en je krijgt de beknopte info van het logies. Wanneer je daarna op de logiesnaam klikt, krijg je de volledige detailfiche van de logie te zien.

4) Je kan een korte lijst van logies terugvinden in de rechterkolom, onder het blokje 'DOWNLOADS'. Onderaan de lijst kun je klikken op 'alle logies' voor een overzicht. Klik in het overzicht op de 'naam' van het logies, en de detailpagina wordt geopend.

Heb je een Waalse GR-route gekozen?

3) Een lijst van logies wordt getoond in de rechterkolom, onder het blokje 'DOWNLOADS'. Onderaan de lijst kun je klikken op 'alle logies' voor een overzicht. Klik in het overzicht op de 'naam' van het logies, en je krijgt de detailpagina. De meeste van de opgenomen Waalse logies zijn zeer budgetvriendelijk.
a 

>> Wil je enkel een bepaald type logies (camping, gastenkamer, groepsaccomodatie,...) raadplegen?
Klik rechts in de bruine balk, onderaan de kaart op de filter LOGIES   'Kies een type'. En klik je voorkeur aan.

a