Verfijn je route

LF Route Overzicht Vlaanderen

Het Vlaamse LF-netwerk omvat 10 routes, samen goed voor ruim 1500 km fietsplezier. De routes hebben elk een eigen thema en leiden je doorheen gans Vlaanderen. Je overwint de Vlaamse Heuvels, fietst langs de kust, doorheen het kleurrijke platteland, parallel aan de loop van rivieren en langs grote kunststeden zoals Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel. Er is voor elk wat wils!

De LF-routes zijn op de dynamische routekaart ingetekend in het blauw. Het zijn routes in lijn die toelaten meerdaagse tochten te ondernemen en zo diverse regio's en zelfs landen te doorkruisen. De routes zijn te herkenen aan de rechthoekige witte bordjes met groen opschrift.

Voor meer informatie over het gebruik van onze dynamische kaart kan je terecht bij de FAQ.

Trajectwijzigingen

Bij elke route waar ze voorkomen, vind je in de rechterkolom de trajectwijzigingen. Er kan bijvoorbeeld een tijdelijke of permanente omleiding zijn op het traject. Of de situatie kan ter plaatse veranderd zijn waardoor de beschrijving in de topogids niet meer klopt. Kijk daarom voor de start van je fietstocht altijd even op deze website. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan

Filters

  • trajectwijzigingen tonen Trajectwijzigingen tonen
  • Logies tonen op kaart Logies tonen op kaart
  • Pitstops tonen op kaart Pitstops tonen op kaart

Problemen onderweg?

Een probleem ondervonden op het traject? Een foutje in de topogids? Heb je suggesties of opmerkingen?
Meld het ťťn van onderstaande knoppen. Geef voldoende informatie. Zo help je de kwaliteit van onze routes op peil te houden.
We behandelen je melding zo snel mogelijk. Alvast bedankt voor je hulp!

Meld uw probleem Suggestie