Abonneren

Op Weg 2015 5


Op Weg  staat boordevol mooie reportages, praktische tips en leuke routes voor urenlang wandel- en fietsgenot. En natuurlijk vind je er ook alle informatie over nieuwe publicaties, routes en uitrusting. Kortom een onmisbare inspiratiebron voor iedereen die Op Weg wil.

Voor € 35 kun je je al abonneren op Op Weg. Kies je voor domiciliëring, dan krijg je 2 euro korting en betaal je slechts € 33! Druk dit formulier af, vul het in en stuur het per post gehandtekend terug naar Grote Routepaden vzw, Beatrijslaan 72, 2050 Antwerpen. Inwoners van Nederland betalen € 40.

Hiervoor krijg je zes maal per jaar (in februari, april, juni, augustus, oktober en december) Op Weg in je bus. De aansluiting gaat in op de datum van betaling en loopt 12 maanden. Als abonnee kan je ook gratis elk nummer op tablet of smartphone lezen. Daarbij krijg je extra foto's, kaarten, enz... Kijk hier.

Als abonnee word je ook lid van Grote Routepaden en steun je de werking van onze vzw. Meer dan 200 vrijwilligers onderhouden de routes, schrijven mee aan gidsen en organiseren tochten. Je lidmaatschap helpt dit werk verder zetten.

 Je krijgt ook nog extra voordelen:

  • Abonnees kunnen het online archief van Op Weg gratis raadplegen. Je vindt er een schat aan inforamtie om je tochten voor te bereiden..

  • Je krijgt 10% korting in onze webshop op de wandel- en fietsgidsen en kaarten. Ook kun je een kortingsbon aanvragen voor een overnachting in 13 Vlaamse Jeugdherbergen en de jeugdherberg van St.Vith.

  • We bieden aan leden een databank met meer dan 1000 logies en pitstops die in de nabijheid van een GR/LF route liggen. Campings, B&b's of vakantiehuisjes...voor ieder wat wils.
  • Je kunt deelnemen aan begeleide wandeltochten, fietstochten en workshops.

Twijfel je nog? Lees hier enkele reacties van onze nieuwe abonnées.

abo knop