Word lid

Lees hieronder alle voordelen van het lidmaatschap. Klik hier om je meteen te registreren.

Tijdschrift Op Weg

Op Weg

 

Als lid krijg je het tijdschrift 6 maal per jaar het tijdschrift 'Op Weg' in de bus. Het magazine staat boordevol tips om zelf tochten te organiseren, biedt informatie over nieuwe routes, publicaties, logies, wandel- en fietsuitrustingen... de meest complete inspiratiebron voor wandelaars en fietsers!

Leden hebben gratis toegang tot de digitale tabletversie en kunnen het archief van Op Weg gratis raadplegen. Je vindt er een schat aan informatie om je tochten voor te bereiden.

 

Korting in de webshop

''

Als lid krijg je 10 % korting in onze webshop, meest complete online shop voor wandel- en fietsgidsen over lange afstand.

Het wandelaanbod omvat alle Vlaamse en Waalse GR-topogidsen, een ruime selectie van de Franse GR- en PR topogidsen en de Nederlandse LAW-gidsen.

Het fietsaanbod omvat de LF-topogidsen, de Rando-Vélogidsen van Wallonië en de fietsgidsen van Pirola en Benjaminse.

Ook de NGI-stafkaarten zijn te koop.

 

Korting bij Vlaamse  jeugdherbergen

''

Een jeugdherberg is de ideale overnachtingplaats tijdens een meerdaagse GR- of LF-tocht.

In 13 Jeugdherbergen in Vlaanderen en de jeugdherberg van St-Vith krijg je als lid € 5 korting bij één overnachting & ontbijt. Stuur een mail naar info@groteroutepaden.be om je korting aan te vragen. Vermeld je naam, adres en de gewenste jeugdherberg en maand waarin je de korting zal gebruiken.

Klik hier voor meer informatie.

 

GR-Wandeltochten

''

Per provincie organiseren vrijwiligers van de organisatie elke maand een tocht over GR-paden in het binnenland of het nabije buitenland. De wandeling is telkens  tot in de puntjes voorbereid.

Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden.  Niet-leden kunnen mee ter kennismaking.

Klik hier voor de kalender.

 

LF-fietstochten

''

LF-medewerkers, tevens ervaren gps-gebruikers, organiseren een gezamenlijke fietstocht. De routes zijn ongeveer 60 kilometer lang en volgen voor een groot deel LF-routes. Je krijgt op voorhand alle route-informatie, met daarbij ook de gps-track.

Deelname aan de tochten is voorbehouden aan leden van Grote Routepaden.  Niet-leden kunnen mee ter kennismaking.

Klik hier voor de kalender.

 

Aanbod Workshops

''

Grote Routepaden biedt een divers aanbod workshops dat inspeelt op de behoeftes van de actieve buitenmens. In het aanbod zit oa fotografie onderweg, Start-to-Hike, GPS & Fietsonderhoud- en reparaties onderweg.

De workshops zijn een extra service voor leden en dus enkel toegangkelijk voor deze enthousiaste sympathisanten.

Klik hier voor een overzicht van het volledige aanbod.  

 

Logiesdatbank

''


Je tocht aan het plannen? Maar nog geen idee waar je zal slapen? Wij bieden aan leden een databank met meer dan 1000 logies die in de nabijheid van een GR/LF route liggen. Campings, B&B's of vakantiehuisjes...voor ieder wat wils.

Bij elke route vind je een lijst met logies in de nabijheid. Sommige bieden zelfs extra voordelen voor GR-leden. Klik hier voor meer info.

Zelf een overnachtingstip? Mail naar logies@groteroutepaden.be.

 

Nog meer korting...

''

Heb je een hart voor de bergen? Dan kun je de vzw ALPY steunen en lid worden. GR-leden krijgen korting en betalen € 20 ipv €30. Klik hier voor meer info. 

Leden van Grote Routepaden mogen, op vertoon van hun lidkaart, binnen in het Sportimonium aan een reductietarief. Klik hier voor meer informatie.

GR-leden die zich inschrijven voor een volledige opleiding bij Background Educations ontvangen € 50 korting. Gebruik de kortingscode gr2016. Geldig voor alle opleidingen van het eerste semester 2016. Niet voor één afzonderlijke opleiding.

 

Uw steun helpt!

GR schilder

De vzw Grote Routepaden steunt volledig op vrijwilligers. Meer dan  200 medewerkers ontwerpen en onderhouden de routes, schrijven mee aan topogidsen, het tijdschrift en de website, verstrekken wandel- en fietsinformatie op beurzen, organiseren tochten, dragen zorg voor het dagelijks bestuur,...

Je lidmaatschap helpt dan ook stevig bij het verder zetten van al dit werk, in het belang van alle fietsers en wandelaars.

 

Overtuigd? abo knop

Wil je nog meer redenen om lid te worden? Klik hier voor enkele reacties van onze leden.

Wist je dat heel wat mutualiteiten een tegemoetkoming geven aan hun leden die actief bewegen en die in dit kader lidgeld betalen? Klik hier voor een overzicht van de tegemoetkomingen.
Stuur een mail naar info@groteroutepaden.be met vermelding van je naam, voornaam en lidnummer. Wij mailen je een attest terug dat je kunt afprinten en afgeven aan je mutualiteit.