Beurs

''

In het weekend van 2 en 3 februari 2019 vindt in Flanders Expo Gent de zevende editie van de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen plaats. Dé place to be voor iedereen die inspiratie, tips en materiaal zoekt om al trappend of stappend de wereld in te trekken. Dichtbij of ver weg, recreatief of toch eerder functioneel het komt allemaal aan bod. Op al je vragen zijn hier antwoorden te vinden. 

Tickets

>> Bestel hier je ticket met 3,5 euro korting! Je betaalt slechts € 6 ipv € 9,5! Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis binnen!

Stand Grote Routepaden

Breng zeker een bezoek aan de  stand  in hal 3 (3.D.10). Maak een praatje met onze enthousiaste vrijwilligers en snuisteren in ons ruim assortiment wandel- en fietsgidsen. Doe mee aan onze beurswedstrijd en win leuke prijzen! 

Voor Grote Routepaden is de beurs elk jaar weer een 'hoogdag' en is het volop genieten van de ontmoetingen met leden en sympathisanten.

Ben je nog geen lid? Dan kan je op de stand van Grote Routepaden lid worden aan het beursvoordeeltarief van € 30 in plaats van € 35; Zomaar 5 euro korting!

 

Wandel- en fietsinfomarkt

Op de fiets- en  wandelinfomarkt kan je al je vragen over praktische zaken en bestemmingen kwijt. Meer dan 70 ervaren wandelaars en fietsers zitten voor je klaar met informatie over hun favoriete gebieden en -routes. Kaarten, foto's en laptop...  in de aanslag. Het is de inbreng van deze doorwinterde wandelaars en fietsers die de Fiets en Wandelbeurs uniek maakt! Ze nemen uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden. Ze laten je proeven van de verscheidenheid van lange afstandsroutes. Met woorden en beelden nemen ze je mee naar alle uithoeken van de wereld. Eisleck Trail, de Alpen of Nepal: droombestemmingen genoeg!

Ook in internettijden blijft de formule van de infomarkt aanslaan, want niets gaat boven persoonlijke en eerlijke informatie, rechtstreeks van de wandelaar en fietser. 

>>  Voor een overzicht van alle landen waarover geïnformeerd wordt, kijk hieronder bij 'extra info'


Lezingen & Workshops

Tussen 11u en 17u worden doorlopend vier lezingzalen bezet door wandelende en fietsende avonturiers die je met behulp van een beklijvende beeldreportage doen wegdromen van toekomstige expedities. Dichtbij of ver weg.

Tijdens de workshops geven ervaren wandelaars je tips over specifieke onderwerpen. Je kan vrij deelnemen aan een workshop. Iedere workshop duurt ongeveer een halfuur. 

>> Voor het overzicht van de lezingen & workshops, klik hier.

 

Hicle Family

Hicle Family

 

Voor het tweede jaar op rij is er een programma uitgewerkt op maat van actieve gezinnen: Hicle Family Hiermeemikt de beurs op families met kinderen die hun vakanties al fietsend of wandelend een invulling geven. Twee dagen lang draait alles om beleving, informatie uitwisselen, vergelijken en testen. Niet alleen voor ouders maar ook voor de kinderen.

 

Eén weekend, drie beurzen

Daarnaast is er ook dit jaar weer e-bike Challenge, het uitgelezen moment om een e-bike, een e-mountainbike of een speed pedelec te testen. Elk op een gescheiden parcours, veiligheid voor alles. En dan is er nog Mount Expo, de beurs voor bergfanaten. Van bergwandelen tot klimmen en alpinisme, van infostands en materiaal tot inspirerende lezingen en workshops, je ontdekt het allemaal.

Een ticket voor één van de beurzen geeft gratis toegang tot de andere twee. Eén weekend, drie beurzen!

Afbeeldingen