Verfijn je route

LF 4 Midden-Nederlandroute

Zoals de benaming doet vermoeden, leidt de LF 4 Midden-Nederlandroute je over een afstand van 290 km dwars door het midden van Nederland. Je fietst van oost naar west door de meest karakteristieke Nederlandse landschappen: het oer-Hollandse veenweidegebied, de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, het kleinschalige akkerlandschap van de Gelderse Vallei, de glooiende heidevelden op de Veluwe, het betoverende IJsseldal en het ingetogen coulisselandschap van de Achterhoek en Twente. De vele landgoederen en kastelen die je onderweg voorbij fietst zijn schilderachtig mooi. Tussenin maak je uitgebreid kennis met grote steden zoals Den Haag, Utrecht, Arnhem en Enschede. 

Op en top Nederland!


 logo SLF
Voor aanvullingen, logies en andere actuele informatie over de route verwijzen we je graag door naar de LF 4 Midden-Nederlandroute detailpagina op de website van de Stichting Landelijk Fietsplatform. Voor het recenste gps-bestand van deze route klik hier.


Gelinkte routes

De LF 4 Midden-Nederlandroute vormt een belangrijke west-oost as in het bewegwijzerde LF-netwerk in Nederland en sluit aan op heel wat andere LF-routes.

Van west naar oost:

Zowel in Den Haag als bij Wageningen/Renkum is er aansluiting met de Van Gogh route. Ter hoogte van Zoetermeer is er aansluiting met de St. Jacobsroute die je tot in Santiago de Compostela brengt.  Tussen Bodegraven en Woerden én ter hoogte van Utrecht is er overlapping met de Limes route die je tot aan de Karpaten leidt. 

Afbeeldingen LF 4 Midden-Nederlandroute

info LF 4 Midden-Nederlandroute

Problemen onderweg?

Een probleem ondervonden op het traject? Een foutje in de topogids? Heb je suggesties of opmerkingen?
Meld het één van onderstaande knoppen. Geef voldoende informatie. Zo help je de kwaliteit van onze routes op peil te houden.
We behandelen je melding zo snel mogelijk. Alvast bedankt voor je hulp!

Meld uw probleem Suggestie