Verfijn je route

Streek-GR Vlaamse Ardennen

De Streek-GR Vlaamse Ardennen laat je de diepe valleien, de heerlijke vergezichten en de prachtige beukenbossen van de streek op een nieuwe manier beleven. Je ontdekt ongekende bospaden en veldwegen. De mystiek en heroiëk van de Ronde van Vlaanderen is nooit veraf.

Het GR-pad start in Oudenaarde, gaat langs de Koppenberg en via Kluisbergen en Ronse tot Geraardsbergen. Vervolgens loopt het pad via Sint-Lievens-Esse, Rozebeke en Maarkedal tot in Etikhove.

AANSLUITENDE GR-PADEN

De eerste 2 km van de Streek-GR Vlaamse Ardennen, van Oudenaarde tot in Leupegem, lopen samen met de GR 129. Net voorbij Ronse pikt de GR 129 opnieuw het spoor op van de Vlaamse Ardennen tot de kapel van Lorette. De laatste kilometers van de Sreek- GR - van de Ladeuzemolen tot aan de markt van Oudenaarde - vallen opnieuw samen met de GR 129.

Vanaf Kluisbergen tot in Voorde loopt de GR Vlaamse Ardennen samen met de GR 5A-Zuid (= 60 km). Ook de GR 122 loopt vanaf Kluisbergen samen met de Streek-GR, maar splitst af in het Brakelbos. Aan het Kasteel van Lilare in Michelbeke komt de GR 122 opnieuw samen met de GR Vlaamse Ardennen tot aan de Dries in Sint-Goriks Oudenhove.

Van Geraardsbergen tot aan de Denderbrug in Zandbergen krijgt de Streek-GR Vlaamse Ardennen het gezelschap van de GR 512 (=11,8 km).

Afbeeldingen Streek-GR Vlaamse Ardennen

info Streek-GR Vlaamse Ardennen

Toon de trajectwijziging

Problemen onderweg?

Een probleem ondervonden op het traject? Een foutje in de topogids? Heb je suggesties of opmerkingen?
Meld het ťťn van onderstaande knoppen. Geef voldoende informatie. Zo help je de kwaliteit van onze routes op peil te houden.
We behandelen je melding zo snel mogelijk. Alvast bedankt voor je hulp!

Meld uw probleem Suggestie